Fake ενθουσιασμός για τον Κασσελάκη

Με το μήνυμα «Ξεκινάμε, συζητάμε, γνωριζόμαστε, σας περιμένω» έδωσε χθες ραντεβού με τους υποστηρικτές του ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Είχαν ασφαλώς πάθος τα χθεσινά εγκαίνια των γραφείων Κασσελάκη στον Ταύρο, αν κρίνουμε από τις μεσήλικες βασικά κυρίες που έσπευδαν να τον αγκαλιάσουν, αλλά για το πλήθος οι απόψεις είναι άκρως μετριοπαθείς. Τα καπνογόνα που άναψαν κάποιοι για να τονίσουν την έλευση του «ηγέτη» δεν μπόρεσαν να υποκαταστήσουν έναν μαραζωμένο και υπηρεσιακό ενθουσιασμό.

Με το μήνυμα «Ξεκινάμε, συζητάμε, γνωριζόμαστε, σας περιμένω» έδωσε ραντεβού με τους υποστηρικτές του ο Στέφανος Κασσελάκης σε έναν ανακαινισμένο στάβλο, όπου θα στεγαστούν οι εθελοντές που στηρίζουν την υποψηφιότητά του και οι οποίοι θα αποτελέσουν τη μαγιά για το κόμμα που ετοιμάζει, αν αποτύχουν τα σχέδιά του να βάλει στο χέρι τα τιμαλφή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ξεκινάμε. Συζητάμε. Γνωριζόμαστε. Σας περιμένω» ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσω facebook o Στέφανος Κασσελάκης στους υποστηρικτές του, οι οποίοι άρχισαν να συγκεντρώνονται χλιαρά από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης. Ο τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στον Ταύρο συνοδευόμενος από τον Τάιλερ Μακμπέθ λίγα λεπτά μετά τις 7 το απόγευμα, με τους συγκεντρωμένους έξω από τα γραφεία να του επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή ακόμα και με βεγγαλικά, ενώ στον αύλειο χώρο ορισμένοι από τους υποστηρικτές του χόρευαν χωρίς να καταλαβαίνει κανείς τον λόγο.

Από τις 6 το απόγευμα, στους εξωτερικούς χώρους του ανακαινισμένου πολυχώρου που έχει νοικιάσει ο Στέφανος Κασσελάκης βρισκόταν αρκετός κόσμος, ενώ στο εσωτερικό συνεργάτες του περίμεναν τους εθελοντές, που προσήλθαν αυθορμήτως για να εγγραφούν στην πλατφόρμα odikosmassyriza. Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε ενημερώσει το κοινό του ήδη από χθες ότι θα συναντηθεί με τους εθελοντές που εμφανίζονται πρόθυμοι να τον υποστηρίξουν στο https://odikosmassyriza.gr/, στα γραφεία του στον Ταύρο, στη διεύθυνση Κυδωνίων 2-4.

Οπως υποσχόταν κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Κασσελάκης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους εθελοντές και να απαντήσει στις ερωτήσεις τους, όπως έχει πράξει και με τα μέλη του κόμματος στα γραφεία της Κουμουνδούρου. Στους επικριτές του, που λένε ότι αυτή θα είναι η βάση του κόμματος που σχεδιάζει, οι συνεργάτες του απαντάνε ότι το μισθωτήριο έχει συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα. «Το μισθωτήριο είναι σε ισχύ έως την ημερομηνία διεξαγωγής του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών. Η ενοικίαση έγινε», λένε άνθρωποι στους οποίους έχει αναθέσει τα διαδικαστικά «καθώς από κάπου θα πρέπει να συντονίζεται ο προεκλογικός αγώνας, αφού κάποιοι βιάστηκαν να τον απομακρύνουν από το γραφείο του και να κλειδώσουν τα emails του μέσα σε μια νύχτα». Υπενθυμίζεται ότι από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την απόφαση της Κ.Ε. που τον καθαίρεσε, ο Σ. Κασσελάκης αποχώρησε οικειοθελώς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα