Αγωγή Λατινοπούλου στον Βελόπουλο

Πράξη έκανε όσα είχε δηλώσει η πρόεδρος της Φωνής Λογικής Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία κατέθεσε αγωγή κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου.

Η ευρωβουλευτής είχε καταγγείλει τον Κυριάκο Βελόπουλο ως «ενορχηστρωτή της προσπάθειας πολιτικής της εξόντωσης», ενώ στην αγωγή που κατέθεσε αιτείται αποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστη. Δισέλιδο απόσπασμα της αγωγής ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δικηγόρος της κυρίας Λατινοπούλου, Φαήλος Κρανιδιώτης, μια επιλογή που αναμφίβολα προκάλεσε έκπληξη. Παράλληλα, η κυρία Λατινοπούλου, σύμφωνα με όσα αναφέρει το έγγραφο της αγωγής, ζητά από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης να προβεί σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα του κόμματός του αλλά και στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, καθώς και σε καθημερινή εφημερίδα με την τελεσίδικη απόφαση.

Ο διαρκής «πόλεμος λάσπης», όπως αναφέρει η ίδια η κυρία Λατινοπούλου, έχει «ενορχηστρωθεί επιμελώς από συγκεκριμένους κύκλους», οι οποίοι, σύμφωνα πάντα με την ίδια, εκτός από τις επιθέσεις που εξαπολύουν, διακινούν τα ψεύδη τους «σε πληρωμένα πιστόλια». Η κυρία Λατινοπούλου θεωρεί τον Κυριάκο Βελόπουλο ως τον κυριότερο εκφραστή του πολέμου που δέχεται, καθώς τον κατηγορεί ότι «έστειλε sms ότι την ημέρα των ευρωεκλογών η Λατινοπούλου κολυμπούσε με επιχειρηματία στην Αίγινα».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η πρόεδρος της Φωνής Λογικής εγκαλεί τον Κυριάκο Βελόπουλο, με τη μεταξύ τους αντιπαράθεση να κρατά από την προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δεν έχει αντιδράσει επίσημα στις νέες εξελίξεις, με το περιβάλλον του να υποστηρίζει πως μόνος αντίπαλος του Κ. Βελόπουλου είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πως προτεραιότητά του είναι να αναδείξει τις πολιτικές που θα ωφελούσαν τον ελληνικό λαό και όχι μια σύγκρουση με την κυρία Λατινοπούλου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα