Fake news της Ν.Δ. κατά της Λατινοπούλου

Με fake news ο Νίκος Ρωμανός επιχείρησε να πλήξει την Αφροδίτη Λατινοπούλου, ισχυριζόμενος ότι η πρόεδρος της Φωνής Λογικής στήριξε τη μεταναστευτική πολιτική της Ν.Δ. μέχρι που διεγράφη από το κόμμα.

Για θλιβερά ψεύδη του κ. Ρωμανού κάνει λόγο το κόμμα, σχολιάζοντας πως «ο θλιβερός νεροκουβαλητής, αλλά και συντονιστής των τρολ της Ν.Δ. υποστήριξε ψευδώς πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου υποστήριζε την πολιτική Μητσοτάκη στο Λαθρομεταναστευτικό, αλλά και πως έχει διαγραφεί από τη Ν.Δ., ενώ θα όφειλε να γνωρίζει πως αποχώρησε οικειοθελώς στις 23/6/2022».

Οπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά από τη Φωνή Λογικής, «ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας μάλλον ξέχασε πως στο πρόγραμμα της Ν.Δ. του 2019 υπήρχαν σαφώς κλειστά κέντρα υποδοχής, αλλαγή τρόπου εξέτασης ασύλου, όπως και δηλώσεις του αντιπροέδρου της Ν.Δ. κ. Γεωργιάδη για άμεσες απελάσεις. Αντί αυτών, η κυβέρνηση της Ν.Δ. έφτιαξε κανονικά ξενοδοχεία λαθρομεταναστών, τους μετέφερε σχεδόν όλους στην ενδοχώρα και, αντί για απελάσεις, τους έδωσε από πάνω νέα όπλα, ένδικα μέσα σε αυτούς που οι αιτήσεις ασύλου τους είχαν απορριφθεί οριστικά. Ενώ η κυρία Βούλτεψη πανηγυρίζει γιατί η κυβέρνησή της τους δίνει σπίτια, κουπόνια για σούπερ μάρκετ, επιδόματα, ΑΜΚΑ και ΑΦΜ από το υστέρημα των Ελλήνων πολιτών».

Την ίδια ώρα, σφοδρή επίθεση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου εξαπέλυσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, δείχνοντας ουσιαστικά πόσο πολύ ενοχλεί την κυβέρνηση η φωνή της ευρωβουλευτού. Χαρακτήρισε «ριάλιτι προηγούμενων δεκαετιών» τα σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «αριστερή ψυχούλα» και είπε ότι η ίδια ανήκει και επισήμως στην Ακροδεξιά, δεδομένης της ευρωοομάδας στην οποία επέλεξε να ενταχθεί. «Είναι κρίσιμη η περίοδος που διανύουμε, και όχι μόνο ως προς τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες αλλά γενικότερα ως προς τα γεωπολιτικά, για να έχουμε πολιτικούς που η ρητορική τους και οι αποστροφές τους παραπέμπουν σε ριάλιτι προηγούμενων δεκαετίων» ισχυρίστηκε και πρόσθεσε πως «η κυρία Λατινοπούλου επισήμως ανήκει στην ευρωπαϊκή Ακρα Δεξιά».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα