Θράσος του Βορίδη για τους μισθούς

Είναι απίστευτο το θράσος των κυβερνητικών στελεχών προκειμένου να πείσουν τους Ελληνες ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική από αυτή που βιώνουν και θα πρέπει να είναι κι ευχαριστημένοι από τις προσπάθειες της κυβέρνησης. Ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης (φωτό) ξεπέρασε κάθε όριο, μιλώντας από το φιλόξενο βήμα του Σκάι. Μας είπε ότι θα πρέπει να πανηγυρίζουν όσοι πρώτα έπαιρναν 500 ευρώ τον μήνα και τώρα παίρνουν 800: «Κάποτε λέγαμε για τη γενιά των 500 ευρώ, δεν υπάρχει πια η γενιά αυτή. Τώρα είναι η γενιά των 850 ευρώ. Θυμάστε ότι είχαμε κάποτε 23% ανεργία; Πάρα πολλοί άνθρωποι έπαιρναν 450 ευρώ επίδομα ανεργίας. Από αυτούς, 400.000 άνθρωποι βρήκαν δουλειά. Αν βρήκαν δουλειά με τον κατώτατο μισθό, το εισόδημά τους από 450 ευρώ έγινε 850 ευρώ. Δεν λέω ότι με τα 850 ευρώ είσαι πλούσιος. Εξακολουθείς να είσαι σε μια δύσκολη συνθήκη. Είσαι σε μια λιγότερο δύσκολη συνθήκη».

Βέβαια, ο κ. Βορίδης εσκεμμένα δεν έβαλε στον λογαριασμό την ακρίβεια που τσακίζει όλα τα νοικοκυριά, τα ενοίκια που έχουν φτάσει στα ύψη, τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος που είναι βραχνάς για όλους και φυσικά παρέλειψε να μας ενημερώσει πόσο περισσότερα από αυτά τα 850 ευρώ χρειάζεται κάποιος για να ζήσει.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα