Ο Δημήτρης Καμπόσος έφυγε από τη ΝΔ καταγγέλοντας τη μετάλλαξή της

«Μπες βγες» είναι οι σχέσεις του δημάρχου Αργους Δημ. Καμπόσου με τη Ν.Δ. τα τελευταία χρόνια. Τον Οκτώβριο του 2018 ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον είχε θέσει εκτός Νέας Δημοκρατίας «για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του», όπως είχε γράψει σε ανάρτησή του, εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη. Πέρυσι όμως ο κ. Μητσοτάκης τον επανέφερε στη Ν.Δ. και τον στήριξε στις δημοτικές εκλογές.

«Με την απόφαση του προέδρου τυπικά είμαι πάλι στον χώρο, από τον οποίο δεν έφυγα ποτέ» είχε τονίσει σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αργους. Χθες όμως ήρθαν τα πάνω κάτω και ο κ. Καμπόσος έφυγε ξανά από τη Ν.Δ., αυτήν τη φορά οικειοθελώς! Για την ακρίβεια, ζήτησε τη διαγραφή του, αίτημα που έπεσε σαν «βόμβα» στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας. Με μια μακροσκελή ανάρτησή του χθες το πρωί στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Καμπόσος εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να ζητήσει τη διαγραφή του.

«Με λύπη μου διαπιστώνω, εδώ και πολύ καιρό, ότι το κόμμα που αφιέρωσα τη ζωή μου έχει ξεστρατίσει. Δεν προστατεύει πια τις αξίες του Ελληνισμού, δεν διαφυλάσσει τη μοναδικότητα της Ορθοδοξίας, δεν πιστεύει στο κύτταρο της παραδοσιακής oικογένειας και στηρίζει κυβερνήσεις και οργανισμούς που δρουν εις βάρος του εθνικού συμφέροντος, κάνοντας συνεχείς παραχωρήσεις σε κράτη εχθρικά προς εμάς.

Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και των μη αιρετών στελεχών, που καθορίζουν την πολιτική της, δεν με εκφράζει πια. Απεμπόλησε την αποστολή της, να υπηρετεί τον λαό, και κατάντησε προαγωγός συμφερόντων λίγων οικογενειών» αναφέρει, μεταξύ άλλων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα