Η «γαλάζια» Άννα Διαμαντοπούλου πιάστηκε στα πράσα

Ξέσπασε σάλος με την ανάρτηση της Διαμαντοπούλου σε social media, η οποία ήταν ίδια με αυτή της Κεραμέως και αφορούσε την ψηφιακή κάρτα εργασία

Μία ανάρτηση στον λογαριασμό της Αννας Διαμαντοπούλου, υποψήφιας προέδρου του ΠΑΣΟΚ, στο Χ, που αποθέωνε την υπουργό Εργασίας Νίκη Κεραμέως για την ψηφιακή κάρτα εργασίας, έγινε αιτία να ξεσπάσει χθες σάλος στον πολιτικό κόσμο και να επαναφέρει στην επικαιρότητα τις θερμές σχέσεις που είχε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του τα προηγούμενα χρόνια.

Η ανάρτηση ίδια κι απαράλλαχτη λέξη προς λέξη με ανάρτηση στον λογαριασμό της υπουργού Εργασίας κατέβηκε σχετικά γρήγορα, ωστόσο χρήστες του Χ απαθανάτισαν αμέσως τη συγκεκριμένη ανάρτηση, ώστε να μην υπάρχει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες και για αμφισβήτηση της ενέργειας αυτής. Στο συγκεκριμένο ποστάρισμα εμφανίζονταν κάρτες με δηλώσεις της υπουργού Εργασίας Νίκης Κεραμέως και φωτογραφίες. Αν δεχτούμε ότι επρόκειτο περί λάθους, αυτό που προκύπτει αυτομάτως είναι ότι ο «χειριστής» του συγκεκριμένου λογαριασμού της κυρίας Διαμαντοπούλου είναι «κοινός» με τον λογαριασμό της Νίκης Κεραμέως!

Η κυρία Διαμαντοπούλου τα μεσάνυχτα της Κυριακής επιχείρησε να δώσει εξηγήσεις, όμως η δήλωσή της ήταν «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε». Εγραψε συγκεκριμένα αμέσως μετά την πρωτοφανή, αλλά εξόχως αποκαλυπτική γκάφα: «Θα βασίσουμε το μέλλον μας σε αναρτήσεις στα social media ή θα το πάρουμε στα χέρια μας; Είναι πέραν από τη φαντασία η δική μου φωτογραφία και το όνομά μου πάνω από ανακοίνωση υπουργού της κυβέρνησης. Το λυπηρό είναι ότι αυτή η χυδαιότητα χρησιμοποιείται από δήθεν φίλους του ΠΑΣΟΚ και από συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ότι συμπίπτει με τη σημερινή δημοσκόπηση. Εμείς με κάθε μας λέξη ενώνουμε, δεν διχάζουμε. Προχωράμε για το μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ».

Ωστόσο το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και ήδη προκαλεί σεισμικές δονήσεις στο πολιτικό σκηνικό, γιατί αυτό που αν μη τι άλλο αποκαλύπτεται από τη συγκεκριμένη γκάφα είναι πως ο λογαριασμός της Διαμαντοπούλου και ο αντίστοιχος της Κεραμέως έχουν τον ίδιο χειριστή, με ό,τι αυτό σημαίνει. Αν υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση, η κυρία Διαμαντοπούλου οφείλει να την αναφέρει, κάτι που όμως δεν έχει κάνει. Στο ΠΑΣΟΚ αποτέλεσε θέμα συζήτησης στους διαδρόμους του χώρου όπου έγινε η συνεδρίαση της Κ.Ε., ενώ πολλοί ήταν αυτοί που επιχείρησαν να αξιοποιήσουν πολιτικά και εις βάρος της το γεγονός, όπως εξάλλου έγραψε και η ίδια στη «διορθωτική» ανάρτησή της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα