ΠΑΣΟΚ: Φουντώνει η «μάχη» των υπογραφών!

Επίδειξη ισχύος από τους διεκδικητές του τιμονιού του ΠΑΣΟΚ, με την κατάθεση δεκάδων χιλιάδων υπογραφών προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι υποψηφιότητές τους.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε 24.810 υπογραφές από μέλη του κόμματος και 170 μελών της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ ο Χάρης Δούκας επέλεξε να καταθέσει 100 υπογραφές από μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και σε δεύτερο χρόνο θα δημοσιοποιήσει και τις χιλιάδες, όπως λένε συνεργάτες του, υπογραφές μελών. Από την πλευρά του, ο Παύλος Γερουλάνος κατέθεσε 8.000 υπογραφές, ενώ η Αννα Διαμαντοπούλου κατέθεσε περίπου 6.000 υπογραφές μελών.

Επίσης, 14.000 υπογραφές μελών του ΠΑΣΟΚ κατέθεσε ο Μιχάλης Kατρίνης, ενώ η Νάντια Γιαννακοπούλου 8.500. Οσο για τον δημοσιογράφο Γιάννη Κανελλάκη, υποστηρίζει πως ναι μεν έχει συλλέξει τις 5.000 υπογραφές, πλην όμως δεν τις κατέθεσε λόγω προσωπικών δεδομένων, με την υποψηφιότητά του να είναι στον αέρα.

Με ένα βίντεό του που ανάρτησε στα social media, το οποίο μαγνητοσκοπήθηκε στην τοπική οργάνωση της Αιανής Κοζάνης, που ήταν από τις πρώτες οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ το 1974 στον νομό και άνοιξε ξανά τα γραφεία της πριν από έναν χρόνο, ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε πως «ήρθα εδώ για να συμβολίσω την απεριόριστη εκτίμηση και τον σεβασμό μου απέναντι στους χιλιάδες απλούς ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ, που κράτησαν όρθια τη Δημοκρατική Παράταξη τα δύσκολα χρόνια, και να τους ζητήσω να ανανεώσουμε στις 6 και τις 13 Οκτωβρίου τη σχέση εμπιστοσύνης μας. Γιατί μπορούμε μαζί να πάμε ακόμη πιο δυνατά, ακόμη πιο ψηλά». Από την πλευρά του, σε δήλωσή του αμέσως μετά την κατάθεση των υπογραφών για την υποψηφιότητά του, ο Μιχάλης Κατρίνης ανέφερε: «Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 14.000 πολίτες που υπέγραψαν και στηρίζουν την υποψηφιότητά μου. Η αγάπη και η εμπιστοσύνη τους είναι η δύναμή μου. Η συμμετοχή των πολιτών είναι η δύναμη του ΠΑΣΟΚ. Είναι η απάντηση σε κάθε προσπάθεια χειραγώγησης και ελέγχου».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα