Χαμός για τη… βοθρο-πισίνα Κασσελάκη!

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η μικροπολιτική κόντρα κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά το θέμα του Νίκου Παππά, το Μαξίμου αποφάσισε να «σηκώσει» εκ νέου το ζήτημα της πισίνας του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες, την ίδια ώρα που από τον ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν να κάνουν το μαύρο… άσπρο, μιλώντας για δεξαμενή στην οικία του προέδρου. Η υπόθεση αυτή αγγίζει -αν δεν έχει ξεπεράσει- τα όρια της γραφικότητας, καθώς, από τη μια πλευρά, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και δείχνουν μια πισίνα κανονικών διαστάσεων και όχι δεξαμενή, όπως λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ, από την άλλη πλευρά, είναι ανεκδοτολογικού χαρακτήρα η συζήτηση για μια πισίνα όταν ξεκινάει από τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην υπόθεση μάλιστα μπλέχτηκε και το υπουργείο Πολιτισμού, με τον μεν ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως από το κλιμάκιο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων δεν εντοπίστηκε καμία παρανομία στην οικία Κασσελάκη και το υπουργείο Πολιτισμού να απαντά πως άδεια του 1978 είναι για βόθρο και όχι για πισίνα. «Η έκθεση της αυτοψίας, την οποία επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ακόμη κατατεθεί ιεραρχικά στο ΥΠΠΟ, ενώ ο έλεγχος είναι ακόμη σε εξέλιξη. Ας μη βιάζονται. Ας περιμένουν το πόρισμα των αρμόδιων δημόσιων υπηρεσιών» ανέφερε το ΥΠΠΟ, με τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντά σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, διερωτώμενος μεταξύ άλλων εάν η Λίνα Μενδώνη έχει επιδείξει ανάλογο ζήλο και έχει στείλει την Αρχαιολογική Υπηρεσία για αυτοψία και στο σπίτι της συμβούλου της, κυρίας Παναγιωταρέα, στην Πλάκα.

Στη σύγκρουση μπήκε μάλιστα και ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος, αφού επισήμανε τη σιωπή του Στέφανου Κασσελάκη, τόνισε πως επέλεξε να εμφανιστεί σήμερα με μια ανακοίνωση σχετικά με την παράνομη πισίνα του, η οποία προσβάλλει τη νοημοσύνη κάθε πολίτη. Μάλιστα, από την Κουμουνδούρου επιχείρησαν να περάσουν στην αντεπίθεση, καθώς επικαλούμενοι δημοσίευμα ιστότοπου ζήτησαν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να απαντήσει ποιο είναι το «γαλάζιο» στέλεχος στο οποίο παραχωρήθηκε δωρεάν καμπάνα σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στο Λαγονήσι.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα