Γελοίες δικαιολογίες για την πισίνα Κασσελάκη

Με γελοία επιχειρήματα που δεν αντέχουν σε κριτική προσπαθεί το περιβάλλον Κασσελάκη να δικαιολογήσει τα καμώματα του προέδρου του κόμματος για την κατασκευή αυθαίρετης και παράνομης πισίνας στο εξοχικό του στις Σπέτσες, οι οποίες έχουν ανακηρυχθεί παραδοσιακός οικισμός. Αυτός που το τερμάτισε, όμως, ήταν ο αν. εκπρόσωπος Τύπου Παυσανίας Παπαγεωργίου, ο οποίος δήλωσε το απλησίαστο «καμία εκσκαφή δεν έγινε, δεν είναι κακό να θέλει κανείς να κάνει ποδόλουτρο»!

Οι υπόλοιποι που μίλησαν σφάζουν τον Κασσελάκη με το βαμβάκι, καθώς δείχνουν στον πρόεδρο τον δρόμο της Δικαιοσύνης και των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών προκειμένου να καθαρίσει τη (δύσκολη) θέση του. «Περιμένω απαντήσεις από την Περιφέρεια, την Πολεοδομία και την Πολιτεία για την πισίνα Κασσελάκη» δήλωσε (στον Αθήνα 9,84) ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Χρ. Γιαννούλης για την αποκάλυψη του «Πρώτου Θέματος». «Υπάρχουν συντεταγμένες διοικητικές δομές, οι οποίες θα πρέπει να μας πουν τι ακριβώς συμβαίνει» τόνισε, για να προσθέσει για την τιμή των όπλων: «Αυτή η κυβέρνηση είναι ακριβή στα πίτουρα και φτηνή στο αλεύρι»…

Στην ίδια γραμμή και ο Π. Κουρουμπλής δήλωσε («Παραπολιτικά»): «Ας στείλουν τη Δικαιοσύνη αν έχει κάνει κάποια παράβαση να το διαπιστώσει». Σαφείς αποστάσεις έλαβε και ο παραιτηθείς γραμματέας Γιώργος Βασιλειάδης. «Αν υπάρχει παρανομία, θα φανεί τις επόμενες ημέρες και, προφανώς, θα υπάρξουν κυρώσεις που προβλέπει ο νόμος» είπε και πρόσθεσε: «Νομίζω πως δεν αξίζει στην πολιτική συγκυρία να ασχολούμαστε με ζητήματα που είναι δευτερεύοντα σε σχέση με την πραγματική επικαιρότητα», εννοώντας το σκάνδαλο υποκλοπών και την απόπειρα συγκάλυψής του.

Στην ερώτηση αν οι αποκαλύψεις αυτές για τον Κασσελάκη οφείλονται και στο γεγονός πως ο ίδιος έχει επιλέξει να εκθέτει την προσωπική του ζωή, είπε: «Στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπερεξέθεσε τον εαυτό του, έχει κάνει την αυτοκριτική του, ελπίζουμε όλοι πως αυτό θα σταματήσει να είναι το κυρίαρχο για εκείνον».

Ατεγκτος ο Χρ. Σπίρτζης (σ.σ.: για τον οποίο σήμερα συνεδριάζει το πειθαρχικό), πήρε την εκδίκησή του δηλώνοντας: «Θεωρώ ότι πρέπει να δώσει πολύ αναλυτικές απαντήσεις και, αν πρέπει, να επανορθώσει και να ζητήσει συγγνώμη».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα