Τα… χορηγούμενα δάκρυα της Λινού!

Νέα εσωκομματική ένταση στον ΣΥΡΙΖΑ πυροδοτεί δημοσίευμα της ιστοσελίδας thefaq.gr, το οποίο αναφέρεται σε «σκανδαλώδεις» κρατικές επιχορηγήσεις στην εταιρία της Αθήνας Λινού.

Ο λόγος για το ινστιτούτο προληπτικής ιατρικής «Prolepsis», το οποίο διατηρεί με τον σύζυγό της, με το εν λόγω δημοσίευμα να έρχεται στο φως λίγες ημέρες ύστερα από όσα συνέβησαν με τον Παύλο Πολάκη, που οδήγησαν στη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, τα τελευταία οκτώ χρόνια η εταιρία της Αθηνάς Λινού έλαβε αρκετές κρατικές επιχορηγήσεις, μεταξύ άλλων το 2016 ύψους 150.000 από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το 2018 ύψους 75.000 από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και άλλες 75.000 από τον ίδιο δήμο την επόμενη χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως το επίμαχο άρθρο, με τίτλο «Πόσα εκατομμύρια αξίζουν οι υπηρεσίες της Αθηνάς Λινού στο σύστημα Μητσοτάκη;», αναδημοσίευσε ο Παύλος Πολάκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιτιθέμενος εκ νέου στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. «Για δες τι γίνεται. Ετσι κλαίω, κι εγώ κλαίω με κλάμα γοερό!» αναφέρει ο βουλευτής. Η ανάρτησή του προκάλεσε την αντίδραση του Αδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος υποστήριξε πως «το άρθρο δεν έχει τίποτε καινούργιο που δεν ήξερε ο Αλέξης Τσίπρας όταν την πρότεινε για βουλευτή ή δεν ήξεραν οι ψηφοφόροι τους όταν την ψήφιζαν, αλλά είναι βολικό για να τη σπιλώσουν».

«Ο Παύλος Πολάκης, διαγραφείς υποτίθεται από την Κ.Ο., το υιοθετεί επισήμως στη σελίδα του στο facebook, διότι η κυρία Λινού με τα δάκρυά της τον έφερε σε δύσκολη θέση» αναφέρει ο Αδωνις Γεωργιάδης. Μάλιστα, υποστηρίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα παραστήσει ότι δεν τα γνωρίζει όλα αυτά, προκειμένου να μη στεναχωρήσει τον Παύλο Πολάκη, ο όποιος ετοιμάζεται για επιστροφή στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, με τον υπουργό Υγείας να ισχυρίζεται πως «φυσικά, γυρνώντας ο Πολάκης θα πρέπει να φύγει η κυρία Λινού, καθώς πώς θα συνυπάρξουν οι δυο τους μετά από όλα αυτά;».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα