Επίθεση Γερουλάνου σε Δούκα, Ανδρουλάκη. Γιατί αποσύρθηκε η Μιλένα

ΠΑΣΟΚ: Συνεχίζονται τα αλληλομαχαιρώματα μεταξύ των επίδοξων αρχηγών

Ο Χάρης Δούκας βρίσκεται πλέον σε κλοιό επικριτικών σχολίων μετά την απόφασή του να βάλει σε δεύτερη μοίρα τα καθήκοντα του δημάρχου Αθηναίων και να μεταπηδήσει στην κεντρική πολιτική πίστα, προτού προλάβει καν να δώσει επαρκή δείγματα γραφής του έργου του στον πρώτο δήμο της χώρας. Χθες ήταν η σειρά του Παύλου Γερουλάνου (κεντρική φωτό), ο οποίος παρατήρησε ότι «ένας δήμαρχος Αθηναίων οφείλει να κάτσει στον δήμο του και να δουλέψει για να πάει ο δήμος καλά, ενώ η δική μας δουλειά είναι να πάει το ΠΑΣΟΚ καλά».

Ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος δεν παρέλειψε την ίδια στιγμή να επικρίνει και τον νυν πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος επιμένει να αναδεικνύει τις χαμηλές εκλογικές επιδόσεις του ΠΑΣΟΚ στην Αττική. Περνώντας στην αντεπίθεση, σχολίασε αιχμηρά ότι «στην Αττική οι πολίτες δεν νιώθουν πως τους αφορά το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, κάτι που συμβαίνει γενικώς στα αστικά κέντρα». Ειδικά για την Α’ Αθήνας, όπου εκλέχτηκε βουλευτής και διατηρεί σημαντικά πολιτικά ερείσματα, υπογράμμισε ότι «είναι η μόνη περιφέρεια στην Ελλάδα που το ΠΑΣΟΚ αύξησε τον απόλυτο αριθμό ψηφοφόρων, παρά την τεράστια αποχή».

Στο μεταξύ, τα δεδομένα της εσωκομματικής μάχης μεταβάλλονται μετά την απόφαση της Μιλένας Αποστολάκη να αποσυρθεί από την κούρσα για τον προεδρικό θώκο. «Θέλω να είμαι μέρος της λύσης και όχι της κρίσης. Γι’ αυτό, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφια» ανέφερε αργά το βράδυ της Τετάρτης, προσθέτοντας ότι «η ιστορία έχει αποδείξει ότι πάντοτε, πριν από τους επίδοξους ηγέτες, χρειαζόμαστε θεματοφύλακες της διαδρομής μας».

Η ίδια, πάντως, αν και σημειώνει ότι έχει αποφασίσει ποιον θα ψηφίσει, υποστηρίζει πως δεν πρόκειται να δώσει γραμμή για κανέναν, διατηρώντας για τον εαυτό της ρόλο… εγγυήτριας της ενότητας. «Δεν είμαι μέρος καμίας κρίσης. Οι υποψήφιοι είμαστε μέρος της λύσης» απάντησε η Νάντια Γιαννακοπούλου, ρίχνοντας ταυτόχρονα βολές στην πλευρά Ανδρουλάκη, καλώντας τον να μην υποτιμά τους υποψηφίους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα