Οργή Φενέκου κατά Σκάι: Κάνει φιλοτουρκική προπαγάνδα

Πυρ και μανία κατά του τηλεοπτικού σταθμού του Σκάι ήταν χθες ο Στέλιος Φενέκος, με αφορμή τις φήμες για αποκλεισμό της Δέσποινας Βανδή από τον τηλεοπτικό σταθμό μετά την πατριωτική της στάση στη Σμύρνη.

Ο αντιναύαρχος ε.α. στην πραγματικότητα κατήγγειλε ότι ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου κάνει φιλοτουρκική προπαγάνδα με εντολή του μεγαλοεπιχειρηματία φίλου του Ερντογάν και συνεταίρου του κύριου Αλαφούζου, Ατζούν Ιλίτζαλι. Ο ίδιος, μάλιστα, αφού ξεκαθάρισε πως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν πηγαίνει στον Σκάι, αναρωτήθηκε τι λέει ο αρμόδιος υπουργός για τον έλεγχο αυτό και τη χειραγώγηση σε ένα πανελλαδικής εμβέλειας κανάλι.

«Προσέξτε, σε ελληνικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας έρχεται ο Τούρκος Ατζούν και επιβάλλει τιμωρία σε Ελληνίδα καλλιτέχνιδα λόγω αυτής της άρνησής της, λες και κάνει κουμάντο και στην Ελλάδα στα ΜΜΕ και σε όλους εμάς» σχολιάζει χαρακτηριστικά ο κ. Φενέκος. «Προσωπικά εδώ και τέσσερα και πλέον χρόνια αρνήθηκα δημόσια και με επιστολή μου να συμμετάσχω σε οποιαδήποτε εκπομπή του Σκάι, λόγω της εξόφθαλμης φιλοτουρκικής προσέγγισης και χειραγώγησής του από τουρκικά συμφέροντα» προσθέτει.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα