Έγκυρες πηγές: «Ξαφνικός έρωτας» Ανδρουλάκη – Κασσελάκη!

Από κει που οι προσωπικές τους σχέσεις ήταν κάκιστες και δεν ήθελαν ούτε να μυρίσει ο ένας τον άλλον, σήμερα οι Κασσελάκης – Ανδρουλάκης είναι μέσα στα σιρόπια.

Συνηθίζεται αυτό στην πολιτική, όσο κι αν τέτοια καμώματα προκαλούν αποστροφή στους πολίτες, αλλά τώρα τις ηγεσίες ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ φέρνει πιο κοντά ένας πρόσθετος λόγος: η κοινή αγωνία για το μέλλον τους, καθόσον διαπιστώνουν ότι στη μεγάλη συζήτηση που έχει αρχίσει να ξεδιπλώνεται στη χώρα για τη διαμόρφωση εναλλακτικής κυβερνητικής πρότασης από τις δυνάμεις του προοδευτικού/αριστερού χώρου οι ίδιοι αντιμετωπίζονται σαν εμπόδια.

Για την ώρα τον ρυθμό των εξελίξεων αναχαιτίζουν, όπως σημειώνει η πολιτική αγορά, το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ που θα κριθούν και τα δύο στις 5 Οκτωβρίου. Οι δύο αρχηγοί συνέπεσαν στην Κύπρο στις εκδηλώσεις μνήμης και αγώνα ενάντια στην Κατοχή και ο Κασσελάκης με θερμά λόγια εξήρε τη στάση του Ανδρουλάκη στο θέμα των αγνοουμένων, προτρέποντας στη συνένωση των προσπαθειών για την ανάδειξη πανευρωπαϊκά του προβλήματος.

Με τη σειρά του ο Ανδρουλάκης ανταπέδωσε τις φιλοφρονήσεις και σημείωσε πως ανέκαθεν συντηρούσε το θέμα και το ίδιο σκοπεύει να πράξει και τώρα. Οπως εξήγησε η Βούλα Κεχαγιά, το όλο θέμα εντάσσεται στην προσπάθεια για επίτευξη συγκλίσεων όπου αυτό είναι εφικτό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα