Βελόπουλος: Η Συρεγγέλα εργαζόταν στην ΕΥΠ!

Μετωπική επίθεση για όλα τα μεγάλα και ανοιχτά ζητήματα της επικαιρότητας εξαπέλυσε χθες ο Κυριάκος Βελόπουλος κατά του πρωθυπουργού.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι βάζει πλάτη στους ολιγάρχες που λυμαίνονται τη χώρα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οποιος πρωθυπουργός δεν μπορεί να βάλει τα πράγματα σε μια θέση είναι εκβιαζόμενος». Προχώρησε μάλιστα και στην καταγγελία ότι η γραμματέας της Ν.Δ. Μαρία Συρεγγέλα ήταν υπάλληλος στην ΕΥΠ και απόρησε πώς έγινε πολιτικός. Την καταγγελία την έκανε όταν ρωτήθηκε για την διένεξη που είχε με τον Παύλο Πολάκη η γραμματέας της ΝΔ: «Η κυρία Συρεγγέλα ήρθε στην πολιτική ζωή με αλεξίπτωτο, αλλά καταδικάζω τη στάση του Παύλου Πολάκη».

Aνίερη συμμαχία

Ο Κυριάκος Βελόπουλος κατήγγειλε εμμέσως Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ για μια ανίερη συμμαχία, υποστηρίζοντας πως η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να εφαρμόζει τους μνημονιακούς νόμους που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ. «Το χρηματιστήριο ενέργειας το ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ και το εφαρμόζει η Νέα Δημοκρατία» ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως η Ελληνική Λύση αποτελεί τη μόνη ουσιαστική αντιπολίτευση κατά της κυβέρνησης. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης όμως θύμισε και το ζήτημα του «πόθεν έσχες» του πρωθυπουργού, αναρωτώμενος με σκωπτικό ύφος πού είναι το «πόθεν έσχες» του και γιατί δεν το έχει δώσει στη δημοσιότητα.

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι σε αποδρομή. Παρά την προσπάθειά του να μείνει στην εξουσία, το ξέρει πλέον και ίδιος, δεν είναι καλά ψυχολογικά και φαίνεται. Γι’ αυτό και πολλές φορές χρησιμοποιεί διάφορα φενγκ σούι ως ψεκασμένος» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος και έδειξε μια φωτογραφία από το γραφείο του κ. Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνάντησής του με τον ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Φρέντη Μπελέρη. «Αυτός (σ.σ.: ο Μητσοτάκης) τα κατέβασε όλα από εκεί, Παναγίες, Χριστούς και έβαλε φενγκ σούι βατραχάκι» πρόσθεσε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα