Στη Ν.Δ. κάνουν τον ψόφιο κοριό για το χρέος των 500.000.000 €

Τον… ψόφιο κοριό κάνουν στη Ν.Δ. για το υπέρογκο χρέος των 500 εκατ. ευρώ που έχει το κόμμα τους και το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να εξοφληθεί, αφού αυξάνεται κάθε χρόνο σχεδόν κατά 40 εκατ. λόγω των τόκων… Και όχι μόνο κάνουν τον ψόφιο κοριό, αλλά προκαλούν με τις απαντήσεις τους την κοινή γνώμη, όπως έκανε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης (φωτό), ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστήριξε πως η Ν.Δ. είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της.

Ερωτηθείς χθες για τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη ότι είναι ανεπίτρεπτο το κυβερνών κόμμα να μην παρουσιάζει τη δική του ρύθμιση χρέους και το χρέος να αυξάνεται κάθε χρόνο, ο κ. Μαρινάκης είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. τα βάζει όλα σε ένα μίξερ και συμπέρασμα δεν βγαίνει.

Και πρόσθεσε: «Τα οικονομικά της η Ν.Δ. τα παρουσιάζει κάθε χρόνο στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, όπου συμμετέχουν εκπρόσωποι όλων των κομμάτων, με τη συμμετοχή σε αυτή τη διαδικασία και ορκωτών λογιστών, τις ρυθμίσεις, τα πάντα, τους ισολογισμούς της. Το έχουμε απαντήσει πάρα πολλές φορές, δεν υπάρχει δράκος στο παραμύθι αυτό του κ. Κασσελάκη».

Επιπλέον, επιχειρώντας αντιπερισπασμό, είπε ότι, «αντίθετα, υπάρχουν πάρα πολλοί σκελετοί στον ΣΥΡΙΖΑ από όσα λένε ευρωβουλευτές, βουλευτές, πρώην στελέχη στον ΣΥΡΙΖΑ για τα περιβόητα μαύρα ταμεία, αν υπάρχουν ή όχι».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα