Ο Καραμανλής προκαλεί (και) με τα λεωφορεία!

Οταν είσαι θρασύς, ανεύθυνος και αμετροεπής, όταν δεν έχεις επίγνωση της πραγματικότητας και θεωρείς ότι όλα κινούνται γύρω από σένα, όταν δηλαδή είσαι ο Κώστας Αχ. Καραμανλής, αντί να λουφάξεις αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σου για ό,τι έχεις προκαλέσει, προκαλείς το κοινό περί δικαίου αίσθημα και ζητείς μερτικό δημοσιότητας και δόξας…

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών, ο οποίος βαρύνεται με τον θάνατο 57 ανθρώπων στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών που έγινε επί των ημερών του -κι ενώ λίγες μέρες πριν διαβεβαίωνε ότι όλα λειτουργούν τέλεια στον σιδηρόδρομο-, χθες χωρίς ντροπή έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση για την αγορά ηλεκτρικών λεωφορείων από την κυβέρνηση.

Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στου Ρέντη, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φωτογραφίες από τα νέα λεωφορεία, ενώ σχολίασε τα βήματα που έχει κάνει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών από το 2019 έως σήμερα. Στόχος του φυσικά ήταν να πάρει μερίδιο… δόξας και να δικαιολογήσει το τραγικό του πέρασμα από το υπουργείο αυτό.

Δηλαδή, ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο 57 ανθρώπων κι ενώ «το έγκλημα των Τεμπών» ακόμα διερευνάται από τη Δικαιοσύνη, με τις αποκαλύψεις για τις ευθύνες των αρμοδίων και για την προσπάθεια απόκρυψης στοιχείων να διαδέχονται η μία την άλλη, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής έπλεξε το εγκώμιο του εαυτού του, μιλώντας για όσα πρόσφερε στο συγκεκριμένο υπουργείο. Οπως ανέφερε ο πρώην υπουργός: «Οταν αναλάβαμε το 2019, με βάση τα δεδομένα και τους διαθέσιμους πόρους εκείνης της περιόδου, ολοκληρώσαμε τον σχεδιασμό και τη διαδικασία, έτσι ώστε να έχουμε σήμερα τα πρώτα σύγχρονα ηλεκτρικά λεωφορεία στους δρόμους».

Ανέφερε ακόμα ότι τα πρώτα 250 ηλεκτρικά λεωφορεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ήδη κυκλοφορούν, ενώ πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται μόνο για υλοποίηση και δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και για την ολοκλήρωση ενός κύκλου που ανοίξαμε ως κυβέρνηση το 2020, βάζοντας μπροστά το πρόγραμμα ανανέωσης του στόλου των αστικών λεωφορείων».
Να δείτε πως στον επόμενο ανασχηματισμό θα ζητήσει πάλι υπουργείο. Τόσο θρασύς!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα