Εκτός Ελληνικής Λύσης ο Σαράκης

Σε μια όχι και τόσο αιφνιδιαστική κίνηση για όλους όσοι γνωρίζουν τι συμβαίνει στην Ελληνική Λύση, ο Κυριάκος Βελόπουλος αποφάσισε να κατεβάσει από το τρένο τον Παύλο Σαράκη.

«Επειτα από ομόφωνη (πλην του κ. Σαράκη) απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ελληνικής Λύσης, ο βουλευτής Επικρατείας Παύλος Σαράκης τίθεται εκτός της Κ.Ο. του κόμματος» ανέφερε η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης, στην οποία προστίθεται: «Στην Ελληνική Λύση δεν συγχωρούνται η αλαζονεία, η αχαριστία, η αμετροέπεια και η υποτιμητική συμπεριφορά έναντι συναδέλφων».

Κατά πληροφορίες, το προεδρικό περιβάλλον είχε ενοχληθεί από τη στάση του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή, καθώς συνάδελφοί του τον κατηγορούσαν ότι δρούσε παρασκηνιακά, προχωρώντας σε δικές του διαρροές στα μίντια. Ο Παύλος Σαράκης φέρεται ότι είχε κάνει διαρροές στηλιτεύοντας τις επιλογές του Κυριάκου Βελόπουλου, με αποκορύφωμα την εκλογή της Γαλάτως Αλεξανδράκη στην Ευρωβουλή. Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα, κατά πληροφορίες, ζητήθηκε από τον βουλευτή να παραδώσει την έδρα του, κάτι που δεν έκανε.

Ο ίδιος ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους ανέφερε πως αισθάνεται πλέον ελεύθερος και πως η αιτία της διαγραφής του είναι η κριτική που άσκησε στο ευρωψηφοδέλτιο και άλλες επιλογές του Κυριάκου Βελόπουλου. Με δήλωσή του ο Παύλος Σαράκης ανέφερε: «Η ταπεινή καταγωγή μου, η προσωπική και επαγγελματική μου πορεία ως αυτοδημιούργητος, η προσωπικότητά μου δεν επιτρέπουν να είμαι ούτε αλαζόνας ούτε αμετροεπής ούτε αχάριστος ούτε να υποτιμώ τους άλλους. Και πάνω απ’ όλα εγώ δεν είμαι ούτε συκοφάντης ούτε λασπολόγος. Υπερήφανα, ελεύθερος και ασυμβίβαστος θα συνεχίσω να υπηρετώ τις ιδέες μου. Ο καθένας μας κρίνεται και αξιολογείται».

Πάντως, οι δύο πλευρές είχαν έρθει πολλές φορές σε ρήξη, με κορυφαία την κόντρα του περασμένου Μαρτίου, οπότε και ο βουλευτής είχε καταγγείλει πως «καθαιρέθηκε» από ειδικός αγορητής της Ελληνικής Λύσης στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, ύστερα από ανοιχτή διαφωνία με τον Κυριάκο Βελόπουλο για τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα