Καμπανάκι Βελόπουλου για νοθεία στις εκλογές

Τον κώδωνα του κινδύνου για το αδιάβλητο των ευρωεκλογών έκρουσε χθες ο Κυριάκος Βελόπουλος (κεντρική φωτό).

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης φάνηκε για ακόμα μια φορά αποφασισμένος να μην προτάξει ως μείζονα την αντιπαράθεση των «πόθεν έσχες» και της… αριστείας μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά, αντίθετα, στάθηκε στο μείζον, που δεν είναι άλλο από το να εκφραστεί ανόθευτα η λαϊκή εντολή στις επικείμενες εκλογές.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος κάλεσε όλους τους θεσμικούς παράγοντες να εξαλείψουν κάθε υπόνοια νοθείας στις επικείμενες κρίσιμες κάλπες, θυμίζοντας πως αντίστοιχα παραδείγματα νοθείας έχουν υπάρξει και σε άλλες χώρες των Βαλκανίων. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έθεσε ως κρίσιμο το ζήτημα των εκλογικών καταλόγων, τονίζοντας πως εκεί βρίσκονται 600.000 εγγεγραμμένοι που έχουν αποδημήσει. «Καλώ τους πάντες να προσέξουν και τη νοθεία στις εκλογές. Η “Le Monde” είπε ότι στις εκλογές στην Αλβανία υπήρχε πρόβλημα νοθείας, καθώς στους εκλογικούς καταλόγους είναι εγγεγραμμένοι πολλοί νεκροί.

Στην Ελλάδα είναι 600.000 οι νεκροί στους εκλογικούς καταλόγους. Δεν μας αφήνουν να ελέγξουμε τον αλγόριθμο, έχει γίνει χάος με την επιστολική ψήφο. Καλώ όλα τα κόμματα να βάλουμε επόπτες σε όλα τα εκλογικά τμήματα. Δεν λέω ότι θα γίνει νοθεία, καλώ όλους να αποτρέψουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο» είπε χαρακτηριστικά. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έκανε λόγο και για τα στοιχεία που αφορούν την περιουσιακή κατάσταση που παρουσίασε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Στενοχωριέμαι με αυτά τα “πόθεν έσχες”, γιατί έτσι απαξιώνουμε την πολιτική και διώχνουμε τον κόσμο από τις εκλογές. Δεν υπάρχει “πόθεν έσχες”, είναι παραμύθι η ιστορία. Είναι τραγωδία αυτό που γίνεται, θα πάμε σε αποχή 70% στο τέλος» τόνισε και προσέθεσε: «Το “πόθεν έσχες” του κ. Κασσελάκη έχει πολλά τρωτά, όπως και του πρωθυπουργού. Πιστεύει κανείς ότι ο πρωθυπουργός πούλησε ακίνητο για να σπουδάσει τα παιδιά του; Μα είναι δυνατόν; Με ενοχλεί και που λέει ο κ. Κασσελάκης ότι δούλευε στην Goldman Sachs».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα