Ο Μπάιντεν επιμένει να τρέξει αυτόν τον αγώνα μέχρι τέλους

Με επιστολή του στα στελέχη των Δημοκρατικών ο Τζο Μπάιντεν συνεχίζει την προσπάθεια να αντιστρέψει τη γενικευμένη αμφισβήτηση στο πρόσωπό του εν όψει των κρίσιμων εκλογών του Νοεμβρίου. «Θέλω να ξέρετε ότι, παρά τις εικασίες στον Τύπο και αλλού, είμαι σταθερά αποφασισμένος να παραμείνω σε αυτόν τον αγώνα, να τρέξω αυτόν τον αγώνα μέχρι τέλους και να νικήσω τον Ντόναλντ Τραμπ» ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του, το οποίο εξασφάλισε και έδωσε στη δημοσιότητα το CNN. Ο 81χρονος πρόεδρος παρά τα συνεχιζόμενα κρούσματα από γκάφες επιμένει ότι αποτελεί το πρόσωπο που θα καταφέρει να κερδίσει τον Τραμπ και επιδιώκει να ενώσει τη βάση των Δημοκρατικών, η οποία είτε φανερά είτε παρασκηνιακά εξετάζει κι άλλες υποψηφιότητες, με κυρίαρχο όνομα αυτό της Κάμαλα Χάρις.

Ο υποψήφιος πρόεδρος των Δημοκρατικών ξέρει ότι αυτή η εβδομάδα είναι ίσως η κρισιμότερη για το πολιτικό μέλλον του και γι’ αυτό θέλει να αφήσει στην άκρη το βαρύ κλίμα που στοιχειώνει την προεκλογική του καμπάνια.

Οι επαφές του Μπάιντεν με τους Δημοκρατικούς νομοθέτες θα συνεχιστούν, όπως αναφέρει αξιωματούχος της εκστρατείας στο CNN, ενώ όλοι οι Δημοκρατικοί της Βουλής των Αντιπροσώπων θα συνέλθουν απόψε για να συζητήσουν τα αυξανόμενα ερωτήματα σχετικά με την πορεία του κόμματος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα