Ηρεμολόγιο Δευτέρας 03/02/2025

● Αυτό εδώ τον ταυτίζει με τυφώνα.

● Τούτο δω κυκλοφόρησε τις ημέρες που η χώρα μετατρεπόταν σε τέφρα και σπάζαμε όλα τα ρεκόρ σε καμένες εκτάσεις.

● Το προφητικό εικαστικό με το ηφαίστειο της Σαντορίνης κυκλοφόρησε στα τέλη του 2020, όταν μας κλειδαμπάρωνε με πρόσχημα τον κορονοϊό.

● Κι όμως, αυτή η εικόνα δεν είναι κατασκευασμένη από εχθρούς της κυβερνήσεως. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αναρτήσει βίντεο στο ΤikΤok με το οποίο απευθυνόταν σε όσους τον αποκαλούν «γκαντέμη» και αποπειράτο να τους ακυρώσει, επικαλούμενος τις ευχές του σε ελληνικές ομάδες μπάσκετ που προκρίθηκαν. Δείτε το στο

@kyriakosmitsotakis_Εγώ σας το είπα!♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα