Ηρεμολόγιο Δευτέρας 21/10/2024

● Χθες είχαμε δύο ειδήσεις που αφορούσαν την υφυπουργό Μετανάστευσης Σοφία Βούλτεψη. Η πρώτη αφορούσε σεντονιάδα που υπέγραφε και η οποία δημοσιεύτηκε στο καραμπαμπάμ μητσοτακικό και φιλελέ σάιτ liberal.

● Στο άρθρο προσπαθούσε (ματαίως) να πείσει ότι είναι… αντεθνικά όσα μέτρα εναντίον της λαθρομετανάστευσης προτείνουν οι «ακροδεξιοί» (όπου βλέπετε «ακροδεξιός» να ξέρετε ότι έτσι χαρακτηρίζεται όποιος διαφωνεί με την ισλαμοποίηση της πατρίδας του και της Ευρώπης).

● Η βουλτέψια σεντονιάς εκκινούσε ως εξής: «Το Μεταναστευτικό υπήρξε από την αρχή το πρόσχημα προκειμένου η Ακροδεξιά να ενισχύει δημαγωγικά την επιρροή της στην κοινή γνώμη. Τα έχουν καταφέρει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά στην Ελλάδα οι κατά Μητσοτάκη “πατριώτες της φακής” βρίσκονται σε δυσχερή θέση. Διότι με τη στάση της η κυβέρνηση τους έχει στερήσει το κεντρικό αφήγημα και έχει μειώσει τα όρια του παραδοσιακά ακροδεξιού αυτού προνομιακού πεδίου».

● Την ίδια στιγμή που αναρτήθηκε το άρθρο της κυρίας Βούλτεψη στο liberal (η οποία πάντοτε μιλά ενοχλητικά γρήγορα, ασυνάρτητα και με επιχειρήματα που δεν πείθουν ούτε λαχανίδα), στον λογαριασμό «Σταυροφόρος» στο X (πρώην twitter), δημοσιευόταν βίντεο με διάλογο που είχε στο τηλέφωνο (ενώ έκανε ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή) ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ με τη Σοφία Βούλτεψη.

● Το newsbreak.gr έγραψε τα ακόλουθα για το περιστατικό:

● «Οπως φαίνεται στο βίντεο, η αρμόδια υφυπουργός Μετανάστευσης Σοφία Βούλτεψη τηλεφωνεί σε γνωστό Πακιστανό μεγαλοπαράγοντα για να τον ενημερώσει ότι η διαδικασία νομιμοποίησης παράνομων μεταναστών θα επεκταθεί για 6 μήνες.

● Στην ίδια συνομιλία, ο Πακιστανός φαίνεται να δίνει “εντολή” στη Βούλτεψη να τον φέρει σε επαφή με τον “Μάνο”, που δεν είναι άλλος από τον γ.γ. του υπουργείου! Ποιος κυβερνά πλέον αυτόν τον τόπο;»

● Γενικό συμπέρασμα: Οι «ακροδεξιοί» που πολιτεύονται πρέπει να στείλουν τούρτα και ανθοδέσμη στη Βούλτεψη και στον Μητσοτάκη, που διευκολύνει την εκλογή τους.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα