Ηρεμολόγιο Παρασκευής 18/10/2024

● Ευτυχείτε! Υπέγραψε συμφωνία με τον Ζελένσκι ο Κυριάκος. Αναμένονται επενδύσεις. Θα τους δώσουμε χρήμα και όπλα, και θα λάβομεν ένα φιλικό «πατ πατ» στην πλάτη από τον γερο-Μπάιντεν.

● Ευτυχείτε ξανά! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να τηρήσει «σκληρή γραμμή» στο Μεταναστευτικό (δηλαδή, στον εποικισμό της Ελλάδας από ισλαμιστές). Είπε με αυστηρό τόνο εις τας Βρυξέλλας ότι «η Ελλάδα πάντα υποστήριζε την ανάγκη αυστηρής φύλαξης των συνόρων, και το έκανε πράξη». Και, μόλις το είπε αυτό, είδαμε στις τηλεοράσεις μας το λιμάνι της Ρόδου που κατάντησε υπαίθριο χοτ σποτ. Μάλιστα, σε ρεπορτάζ του Alpha, εις λαθρομετανάστης παραπονιόταν ότι δεν έχει τίποτα. Θα έπρεπε να τους είχαμε στείλει μετρητά, ρούχα, τάμπλετ, φορτιστές, τρόφιμα και κινητά, πριν καβαλήσουν το φουσκωτό για να έρθουν στην Ελλάδα.

● Σαν σήμερα, το 1979, η Σουηδική Ακαδημία ανακοίνωσε ότι το Νόμπελ Λογοτεχνίας θα απονεμόταν στον Οδυσσέα Ελύτη. Η ελληνική κοινή γνώμη αντιμετώπισε με αισθήματα ενθουσιασμού το άγγελμα της είδησης.

π

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα