Ηρεμολόγιο Τετάρτης 16/10/2024

●Η στήλη σκέφτεται να ασχοληθεί ενεργά με την αστρολογία, τη μαντεία και άλλου είδους τέτοιες φιδεμπορικές τέχνες, αίτινες τυγχάνουν και προσοδοφόρες και καθιστούν δημοφιλείς τους εξασκούντες αυτάς.

● Ο αρχικός σπινθήρ της εμπνεύσεως ήφθη με όσα συνέβησαν στο Ηρώδειο σε βάρος του -τουλάχιστον μέχρι πρότινος- δημοφιλούς πολιτικού Αδώνιδος Σπυρίδωνος Γεωργιάδου.

● Τον κράξανε στο Ηρώδειο τον άνθρωπο και πολύ στενοχωρήθηκε. Διαβάσαμε στο newsbreak.gr ότι ο υπουργός Υγείας πήγε το σαββατόβραδο σε συναυλία και «όταν από τα μεγάφωνα του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού ακούστηκε ότι στον χώρο βρίσκεται και ο υπουργός Υγείας, κάποιοι από τους παρευρισκομένους ξέσπασαν σε παρατεταμένα γιουχαΐσματα σε βάρος του, τα οποία και ακούστηκαν ξεκάθαρα, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες της παρουσιάστριας της εκδήλωσης να τα σκεπάσει, ανεβάζοντας την ένταση της φωνής της».

● Εχοντας τα παραπάνω υπ’ όψιν, αισθανόμεθα ότι ήταν αναμφιβόλως προφητικά όσα έγραφε η στήλη μία μέρα πριν από τη γιούχα του Αδώνιδος.

● Σε άρθρο που αναφερόταν στη νέα και σέξι προσωπική γυμνάστρια του υπουργού Υγείας Αδωνη-Σπύρου Γεωργιάδη, η στήλη τού παρείχε μια σημαντική συμβουλή για την εκγύμνασή του, και ήταν η ακόλουθη:

● «Να μην αφήνει ούτε ημέρα που να μη γυμνάζει τα πόδια του. Να κάνει και ασκήσεις ενδυνάμωσης (τα κατάλληλα όργανα υπάρχουν και στα πιο ταπεινά γυμναστήρια) και δρόμους αντοχής, αλλά και σπριντ. Ειδικά τα τελευταία μπορεί να του φανούν χρήσιμα σε δύο περιπτώσεις: αν η πολιτική σταδιοδρομία του πάει καλύτερα απ’ όσο την περιμένει. Τότε σίγουρα θα θέλει να ξεφύγει από τους αναρίθμητους θαυμαστές και θαυμάστριες, που θα τον αντιμετωπίζουν σαν μέλος των Beatles.

● Θα του χρειαστούν τα σπριντ και στην περίπτωση που η πολιτική σταδιοδρομία του πάει πολύ χειρότερα από το αναμενόμενο. Τότε, ίσως να βρει στο διάβα του διάφορους δυσαρεστημένους, οι οποίοι θα θελήσουν να του εκφράσουν έντονα τη διαφωνία τους με την πολιτική που άσκησε στο υπουργείο Υγείας ή οπουδήποτε αλλού θήτευσε».

● Επειτα από μία -έστω μερική- επιβεβαίωση όσων εγράφησαν εδώ την Παρασκευή, ήταν αναμενόμενο να προκύψει η ιδέα για την ενασχόληση με τις αστρολογίες, μαντείες και τα λοιπά μάμπο τζάμπο…

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα