Ηρεμολόγιο Παρασκευής 11/10/2024

● «Οσο η υγεία του υπουργού είναι στα χέρια μου, η υγεία του κράτους είναι στα καλύτερα χέρια» είπε η νέα προσωπική γυμνάστρια του υπουργού Υγείας Αδωνη Σπύρου Γεωργιάδη.

● Ο ίδιος, από δίπλα, με χαμόγελο τύπου κογιότ υπερθεμάτισε μονολεκτικά: «Απολύτως»! Μια που είμεθα, κατά γενική ομολογία, ψυχοπονιάρηδες και νοιαζόμαστε για το καλώς έχειν του -όχι και τόσο- πλησίον ημών πολιτικού, να τού δώσουμε μια συμβουλή για το γυμναστήριο για να μην πηγαίνουν τζάμπα και βερεσέ τα πολύτιμα λεφτουδάκια του: Να μην αφήνει ούτε ημέρα που να μη γυμνάζει τα πόδια του.

● Να κάνει και ασκήσεις ενδυνάμωσης (τα κατάλληλα όργανα υπάρχουν και στα πιο ταπεινά γυμναστήρια) και δρόμους αντοχής αλλά και σπριντ. Ειδικά τα τελευταία μπορεί να του φανούν χρήσιμα σε δύο περιπτώσεις: αν η πολιτική σταδιοδρομία του πάει καλύτερα απ’ όσο την περιμένει. Τότε σίγουρα θα θέλει να ξεφύγει από τους αναρίθμητους θαυμαστές και θαυμάστριες, που θα τον αντιμετωπίζουν σαν μέλος των Beatles.

● Θα του χρειαστούν τα σπριντ και στην περίπτωση που η πολιτική σταδιοδρομία του πάει πολύ χειρότερα από το αναμενόμενο. Τότε ίσως να βρει στο διάβα του διάφορους δυσαρεστημένους, οι οποίοι θα θελήσουν να του εκφράσουν έντονα τη διαφωνία τους με την πολιτική που άσκησε στο υπουργείο Υγείας ή οπουδήποτε αλλού θήτευσε.

● Πάντως, ανεξαρτήτως από τη μέλλουσα πολιτική σταδιοδρομία του και τις νυν αθλητικές επιδόσεις του, τις οποίες κατευθύνει μαϊστόρικα η νέα προσωπική γυμνάστριά του, να συγχαρούμε και όλους τους προπονητές/τριες που έχουν συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν. Επλασαν έναν υπεραθλητή της κωλοτούμπας!

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα