Ηρεμολόγιο Παρασκευής 04/10/2024

● Σήμερα η Ν.Δ. έχει γενέθλια. Κλείνει 50 έτη ζωής και (περίπου) μισό δισεκατομμύριο ευρώ χρέη στις τράπεζες. Η Νέα Δημοκρατία, πάντως, αξίζει κάθε έπαινο που μπορεί να φανταστεί σεναριογράφος του Χόλιγουντ.

● Οι ψηφοφόροι της είναι πεπεισμένοι ότι εκπροσωπεί τη Δεξιά και υπερασπίζεται το τρίπτυχο «πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια».

● Τι λένε τα πεπραγμένα της; Πρόκειται για ένα καραμπαμπάμ νεοταξικό κόμμα, που κατήργησε την καθαρεύουσα, συγκυβέρνησε με την πασοκάρα του Βενιζέλου, κατάπιε αμάσητα Μνημόνια, έκλεισε εκκλησίες και έστειλε στα δικαστήρια ιερείς επί κορονοϊού, αγχώνεται να εφαρμοστεί η Συμφωνία των Πρεσπών, θεσμοθέτησε τους «γάμους» ομοφυλοφίλων, ο υπΕξ της κάνει κανονικούς τεμενάδες στον Τούρκο πρόεδρο και -πάνω απ’ όλα- έχει αρχηγό έναν σεσημασμένο βενιζελικό, που σιχαίνεται και την ιδέα της Δεξιάς και τον κόσμο της.

● Κι ο κόσμος της Ν.Δ. 50 χρόνια την ψηφίζει για να κάνει τα ακριβώς αντίθετα απ’ όσα υπόσχεται. Και το κίνητρο όσων την ψηφίζουν είναι να μη βγουν οι… άλλοι. Ποιοι είναι οι άλλοι; Το επίσημο ΠΑΣΟΚ και τo ανεπίσημo ΠΑΣΟΚ (η αποκαλούμενη «Αριστερά»). Και τι κάνει η Νέα Δημοκρατία όταν ψηφίζεται για να μη βγουν οι «άλλοι»; Ο,τι κάνουν οι άλλοι.

● Μιλάμε για καταστάσεις σχιζοφρενικές, πέραν πάσης περιγραφής. Να τη χαιρόμαστε τη Ν.Δ.!

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα