Ηρεμολόγιο Τρίτης 01/10/2024

  • Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ είπε στην ομιλία του στον ΟΗΕ: «Ενα άλλο κραυγαλέο παράδειγμα χρήσης τρομοκρατικών μεθόδων για την επίτευξη πολιτικών στόχων είναι η επίθεση στον Λίβανο, κατά την οποία μετατράπηκε σε θανατηφόρο όπλο τεχνολογία για χρήση από τους πολίτες».
  • Ο Ρώσος διπλωμάτης εξέφρασε με πλάγιο τρόπο μια συμβουλή προς καταναλωτές: Μην αγοράζετε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας από τη Δύση. Αν δεν τους αρέσουν οι πράξεις και οι απόψεις σας, θα τα κάνουν να σας σκάσουν στη μούρη.
  • Η αλήθεια είναι ότι αυτή η σκέψη έχει περάσει από τον νου πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων. Τα κινητά, τα τάμπλετ, οι υπολογιστές, οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να γίνει όπλο. Εδώ την πάτησαν οι υποψιασμένοι της Χεζμπολάχ, δεν θα την πατήσει ο κυρ-Μήτσος, που καμαρώνει για το κινητό του;

  • Ο Τζον Κέρι είναι εξέχουσα μορφή των Δημοκρατικών. Διατέλεσε ΥΠΕΞ των ΗΠΑ από το 2013 έως το 2017, γερουσιαστής και πρώην ειδικός απεσταλμένος του προέδρου Μπάιντεν για το κλίμα από το 2021 έως τον Μάρτιο του 2024. Σε τοποθέτησή του σε πάνελ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ είπε ότι η 1η Τροποποίηση του Αμερικανικού Συντάγματος (αυτή που εξασφαλίζει την ελευθερία του Τύπου και της διατύπωσης άποψης) είναι… εμπόδιο στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης:
  • «Αν οι άνθρωποι καταφεύγουν μόνο σε μία πηγή, και αυτή η πηγή είναι νοσηρή, και, ξέρετε, έχει μια ατζέντα, και διαδίδει παραπληροφόρηση, η Πρώτη Τροποποίηση αποτελεί σημαντικό εμπόδιο για να μπορέσουμε, απλώς, ξέρετε, να την εξαφανίσουμε».
  • Πρόβλημα τύπων σαν τον Κέρι οι… νοσηρές πηγές και εμπόδιο στη λύση του το Σύνταγμα της χώρας τους. Καταλαβαίνετε πού πάει το πράγμα…

π

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα