Ηρεμολόγιο Δευτέρας 30/09/2024

● Σύρος λαθρομετανάστης στο Eσεν της Γερμανίας έβαλε φωτιά σε σπίτια, τραυμάτισε με ματσέτα 31 άτομα, μεταξύ αυτών και παιδιά, αλλά μη χολοσκάτε – θα… ενσωματωθεί!

● Μπορεί ανά πάσα στιγμή να έρθει στην Ελλάδα, να πάρει βαρβάτη άδεια παραμονής για να ασχοληθεί με τις… αγροτικές εργασίες (όπως κάνουν οι συμπατριώτες του στην Κυψέλη, στο Παγκράτι, στα Πατήσια και στην Ομόνοια).

● Για να είμαστε, όμως, ειλικρινείς και πολιτικά ορθοί πρέπει να τονίσουμε ότι δεν είναι επικίνδυνος ο φουκαράς ο λάθρο με τη ματσέτα. Δεν είναι μισαλλόδοξος, φανατικός, γεμάτος μίσος για τις κοινωνίες στις οποίες «καταφεύγει». Απλώς, πρέπει εμείς να ανεχτούμε τη διαφορετικότητά του και τις πολιτισμικές διαφορές του από εμάς.

● Να, καλή ώρα, ας πάρουμε το ζήτημα των περί μεταφυσικής πεποιθήσεών του. Μια από τις βασικότερες είναι η διάδοση της θρησκείας του με την απειλή και τη χρήση βίας, καθώς και το «πίστευσον ή απόθανε». Δεν έσφαξε δικούς του. Οσοι του φαίνονταν περισσότερο… Γερμανοί από το ανεκτό αποτέλεσαν στόχο.

● Αν, λοιπόν, οι Γερμανοί και στη συνέχεια και εμείς αρχίσουμε να κυκλοφορούμε με φέσια, κελεμπίες και καφετιές σαγιονάρες (από αυτές που βρομούν στο πρώτο δεκάλεπτο χρήσεώς τους), οι γυναίκες φορέσουν νικάμπ και μπούρκες, ουδείς φουκαράς ισλαμιστής θα νιώσει άβολα ανάμεσα στο πλήθος.

● Επίσης, να μην ξεχάσουμε να σημειώσουμε πόση μεγάλη ταλαιπωρία συνιστά για τους ισλαμιστές εποίκους της Ευρώπης να στήνονται αρκετά λεπτά μπροστά στα ΑΤΜ των τραπεζών μας για να πάρουν τα επιδόματα που εμείς τους πληρώνουμε. Θα έπρεπε να τους τα πηγαίνουμε εμείς οι ίδιοι, μετρητά, στους τόπους κατοικίας τους, μαζί με ένα ταπεράκι χαλάλ φαγητό…

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα