Ηρεμολόγιο Πέμπτης 26/09/2024

● Χθες εμφανίστηκε (στον Σκάι) η Αννα Διαμαντοπούλου, γνωστή από τη θητεία της στο υπουργείο Παιδείας επί Γιώργου Παπανδρέου, όταν αφαίρεσε τον προσδιορισμό «Εθνικής» δίπλα από τη λέξη «Παιδείας» – κι εκεί καταλάβαμε απαξάπαντες τι είδους πολιτική πρεσβεύει η κυρία…

● Τη θυμόμαστε επίσης από το φιάσκο με τις φωτοτυπίες. Ορισμένα από τα σχολικά βιβλία, επί της υπουργίας της, δεν διανεμήθηκαν εγκαίρως στους μαθητές στην αρχή της χρονιάς και η κυρία Διαμαντοπούλου μοίρασε… φωτοτυπίες.

● Αυτή η κυρία, λοιπόν, προσπαθώντας να πείσει τους δημοσιογράφους και τους τηλεθεατές ότι είναι βεριτάμπλ… ΠΑΣΟΚ και όχι ενεργούμενο του Μητσοτάκη (λες και ο Μητσοτάκης δεν είναι ΠΑΣΟΚ), έκανε το ακόλουθο ρητορικό ερώτημα:

● «Αν βγείτε και ρωτήσετε τον κόσμο για το τι είμαι, τι νομίζετε ότι θα σας απαντήσει;».

● Αλήθεια, η Αννα Διαμαντοπούλου είναι σίγουρη ότι θα της άρεσε η απάντηση που θα άκουγε;

● Και μια που έγινε λόγος για τον κατά βάθος και πλάτος πασόκο νυν πρωθυπουργό, ας διαβάσετε μια ωραία διαπίστωση που έκανε ο συγγραφέας Γιάννης Κολοβός στο Χ (πρώην twitter), παραθέτοντας τις απόψεις Μητσοτάκη πριν και μετά το σφόλι των ευρωεκλογών:

● «Κ. #Μητσοτάκης:
➠ ΠΡΟ ευρωεκλογών (14/3/2024): «Ο κίνδυνος είναι η τυραννία της πλειοψηφίας».
➠ ΜΕΤΑ τις ευρωεκλογές (24/9/2024): «Nα μη φαινόμαστε υποτιμητικοί προς τις ανησυχίες των απλών ανθρώπων».
Είδατε τι κάνει μια πτώση 13 μονάδων;».

● Τω όντι μεγάλη η αλλαγή. Μέσα σε ένα εξάμηνο το ασχημόπαπο της τυραννίας της πλειοψηφίας… μεταμορφώθηκε στον πανέμορφο κύκνο των ανησυχιών των απλών ανθρώπων.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα