Ηρεμολόγιο Τετάρτης 25/09/2024

● Τελικά πληρωνόταν ο Σταν Γκρίνμπεργκ (κεντρική φωτό), ο γάτουλας Αμερικανός επικοινωνιολόγος, που είχε εμπνευστεί τα κομπαρσιλίκια του Μητσοτάκη (όπως αυτό με τον «καουμπόη» του Θεσσαλικού Κάμπου [βλ. φωτό κάτω], που ψήφιζε τον πατέρα του και τον συνάντησε στη μέση του πουθενά). Επαιρνε περίπου 16 χιλιαρικάκια τον μήνα επί ένα εξάμηνο – έτσι τουλάχιστον δήλωσε η Ν.Δ.

● Το 2021 ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μάς διαβεβαίωνε ότι ο Γκρίνμπεργκ ήταν κάτι σαν τον Καραμουρτζούνη και έδινε τζάμπα συμβουλές. Σε σχετική ερώτηση είχε απαντήσει:

● «Ο κ. Γκρίνμπεργκ είναι παλιός γνώριμος του πρωθυπουργού. Δεν είναι η πρώτη φορά που παρακολουθεί τη ΔΕΘ. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο ο πρωθυπουργός συνομιλεί κατά διαστήματα. […] Οχι, δεν πληρώνεται από πουθενά. Είναι συνομιλητής και γνωστός του πρωθυπουργού από παλιά. Δεν πληρώνεται από κάποιους».

● Η «δημοκρατία», φυσικά, είχε ασχοληθεί με το θέμα. Υπενθυμίζονται σχετικά τα πρωτοσέλιδα θέματά μας της 13ης και της 14ης Σεπτεμβρίου 2021 (φωτό κάτω).

● Τελικά ισχύει απόλυτα το ρηθέν «μια φήμη επιβεβαιώνεται όταν τη διαψεύσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος».

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα