Ηρεμολόγιο Δευτέρας 23/09/2024

● Η Ελενα Ακρίτα θα μείνει στην Ιστορία γιατί με λίγα λόγια, τα οποία ματαίως προσπάθησε να «μαζέψει», εξέφρασε την αληθινή άποψη που έχει η παράταξή της για τους λαϊκούς ανθρώπους.

● Θέλοντας να υπερασπιστεί τον πλούτο της, τον οποίον «κάρφωνε» μια πισίνα στην οικία της, σε φωτογραφία που η ίδια ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: «Τον χορτασμένο μη φοβάσαι, τον γιο της πλύστρας να φοβάσαι. Που μπήκε στην πολιτική με τρύπιο σώβρακο και βρέθηκε με κολοσσιαία περιουσία».

● Οι αντιδράσεις ήταν πολλές, ανακάλεσε η κυρία Ακρίτα και δήλωσε παραίτηση, την οποία δεν έκανε δεκτή ο υπηρεσιακός αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και η ζωή συνεχίστηκε. Ομως, οι -ορθότατες- εντυπώσεις για τον σουσουδισμό της νεοταξικής Αριστεράς έμειναν.

● Μια λίαν εύστοχη ανάλυση για το θέμα έκανε ο νομικός Τηλέμαχος Χορμοβίτης, ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook:

● «Ο “γιος της πλύστρας” δεν ειπώθηκε εν τη ρύμη του λόγου ούτε κατά λάθος. Ο “γιος της πλύστρας” υποδηλώνει κάτι πιο βαθύ: υποδηλώνει όλον τον σουσουδισμό της σύγχρονης woke Αριστεράς η οποία απεχθάνεται τον “γιο της πλύστρας”, τον “κυρ Παντελή”, τους “deplorables” ή αλλιώς τον μέσο άνθρωπο, επειδή αυτός πιστεύει ότι υπάρχουν δύο, και όχι εξήντα δύο φύλα, επειδή κάνει ακόμη τον σταυρό του και επειδή δακρύζει όταν ακούει τον εθνικό ύμνο. Για τη σύγχρονη Αριστερά, που κάποτε έλεγε ότι υπερασπιζόταν τους φτωχούς και τους αδύναμους, “ο γιος της πλύστρας” έχει γίνει πια βρισιά και δεν καταβάλλει και ιδιαίτερη προσπάθεια για να το κρύψει.

● Και για όσους είναι κολλημένοι σε παρωχημένα κουτάκια και ξεπερασμένα ερμηνευτικά σχήματα, ας έχουν στο μυαλό τους αυτό: Ζούμε στην εποχή που ο “γιος της πλύστρας” ψηφίζει Δεξιά, ψηφίζει Τραμπ, Φάρατζ και Λεπέν, ενώ οι Ακρίτες με τις εσωτερικές πισίνες και τα… αποκούμπια στο Λονδίνο ανήκουν στον χώρο της Αριστεράς και της Προόδου, και διαδηλώνουν με υψωμένη τη γροθιά ενάντια στις αδικίες αυτού του κόσμου…

● ΥΓ.: Οσοι νομίζουν ότι Ακρίτες υπάρχουν μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ γελασμένοι».

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα