Ηρεμολόγιο Τετάρτης 18/09/2024

● Η μετανάστευση του Μάκη Βορίδη στην αλλοδαπή είναι, αν μη τι άλλο, η είδηση της εβδομάδας. Κρίμα κι άδικο ολόκληρος υπουργός Επικρατείας να παίρνει των ομματιών του και να ζει στα ξένα στο άνθος της ηλικίας του (είναι μόλις 60 ετών).

● Και πού το μάθαμε ότι μετανάστευσε ο Βορίδης; Αυτό προέκυψε ως συμπέρασμα από την προσεκτική ανάγνωση της δήλωσης που έκανε για τον εποικισμό της Ελλάδας από αφροασιατικούς πληθυσμούς. Είπε ο Βορίδης: «Η χώρα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι, ελέγχονται τα πάντα, έχουν επιταχυνθεί οι διαδικασίες του ασύλου – κάποτε δίναμε το άσυλο σε τρία χρόνια και επομένως έμεναν εδώ τρία χρόνια. Τώρα το δίνουμε σε δύο, τρεις μήνες ή το απορρίπτουμε, και επομένως επαναπροωθούμε, μπαίνουμε σε διαδικασία απομακρύνσεως του μετανάστη».

● Από αυτά συμπεραίνεται ότι μετανάστευσε στα ξένα ο Μάκης. Είναι αδύνατον να ζει στην Ελλάδα, να βλέπει την πρωτεύουσα, τις μεγάλες πόλεις και την ύπαιθρο να έχουν αλωθεί από το Ισλάμ και να θεωρεί ότι η χώρα «δεν είναι ξέφραγο αμπέλι» και ότι «ελέγχονται τα πάντα».

● Επίσης, αυτό που λέει για το άσυλο είναι μεγάλη παπάτζα. Η Ελλάδα δίνει μεν άσυλο σε χρόνο dt, ακόμα και σε λαθρομετανάστες που δεν προέρχονται από εμπόλεμες χώρες αλλά δεν απελαύνει ούτε μισό κουνούπι τίγρη, που πέρασε παράνομα τα σύνορα.

● Επίσης, ακριβώς αυτή η πολιτική (της αθρόας χορήγησης ασύλου και της νομιμοποίησης των παρανόμως εισελθόντων) λειτούργησε σαν κράχτης για όποιον ήθελε να βρει στην Ελλάδα τον μήνα που τρέφει τους έντεκα.

● Τώρα πια η Γερμανία επιδιώκει να μας στείλει πίσω πεσκέσι περίπου 70.000-100.000 αλλοδαπούς που ζουν παράνομα στη χώρα. Ο Βορίδης θεωρεί όντως ότι «η χώρα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι» ή μας δουλεύει, όπως δούλευε τους οπαδούς του Ελληνικού Μετώπου, του κόμματός του δηλαδή, με την αφίσα «Κόκκινη κάρτα στους λαθρομετανάστες»; (βλ. εικόνα κάτω).

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα