Ηρεμολόγιο Πέμπτης 05/09/2024

● Για πολλά είναι γνωστός και διά τούτο δημοφιλής ο Νίκος Χατζηνικολάου. Οχι όμως για τις επιδόσεις του στη μαχητική δημοσιογραφία. Κι αυτό ισχύει και για τις συζητήσεις που διεξάγει στην τηλεόραση, αλλά και για τις επιδόσεις του Real Fm στον έλεγχο της κυβέρνησης και γενικότερα της οικονομικής και πολιτικής εξουσίας.

● Ενα από τα σκαστά παραδείγματα ήταν οι φοβικές ερωτήσεις που έκανε ο Στραβελάκης στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη για το πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας» που αποκάλυπτε ότι η Ελλάδα έστειλε υποστράτηγο στη γιορτή της Ημέρας της Νίκης (δηλαδή της Μικρασιατικής Καταστροφής), που έγινε στην τουρκική πρεσβεία.

● Ο Στραβελάκης, προφανώς για να μην κακιώσει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, δύο φορές του είπε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για το θέμα από ακροατές. Δηλαδή, αν δεν καλούσαν, εκείνος δεν θα έκανε καν μνεία στο θέμα.

● Α, ρε, κατακαημένη δημοσιογραφία. Ούτε εσύ μπορείς να εξηγήσεις γιατί μερικοί μερικοί σε μπερδεύουν με τις δημόσιες σχέσεις.

● Χθες το απόγευμα γινόταν έλεγχος εισιτηρίων στην Ομόνοια. Δύο κυρίες μόνες τους αποπειρώντο να ελέγξουν χιλιάδες επιβάτες. Δεν ήταν λίγοι οι «ευπαθείς» και οι αλλοδαποί που, μόλις έπαιρναν χαμπάρι ότι θα ελέγχονταν για τα εισιτήρια που ΔΕΝ είχαν βγάλει, τις προσπερνούσαν με αγριεμένο και απειλητικό βλέμμα… μουγκρίζοντας.

● Οι κυρίες είναι δεδομένο και φυσιολογικό ότι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν δίχως την αρωγή της Αστυνομίας τις αγέλες των αγριεμένων «ευπαθώς» και των τσαμπουκαλεμένων λαθρομεταναστών.

● Καλό είναι στους ελέγχους των εισιτηρίων να υπάρχει και παρουσία αστυνομικού για να αποτρέπονται επιδείξεις δύναμης από διάφορα μούτρα, τα οποία αξιώνουν δωρεάν μετακινήσεις στην υγειά των κορόιδων φορολογουμένων.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα