Ηρεμολόγιο Τρίτης 03/09/2024

● Μεγάλη μέρα σήμερα. Γιορτάζουμε το Ιωβηλαίο του ΠΑΣΟΚ. 50 χρόνια ολοστρόγγυλα! Σ’ αυτό το κόμμα δεν θα μείνουν στην Ιστορία οι ιδέες του αλλά τα πρόσωπα. Οι φάτσες οι απίθανες που έκαναν τη διαφορά.

● Κι επειδή όλη τη δόξα την παίρνουν οι πρωταγωνιστές, ας αποτίσουμε έναν φόρο τιμής (μαζί με τον ΦΠΑ) σε μερικούς σπουδαίους δευτεραγωνιστές του Κινήματος που σαγήνευσαν τα πλήθη.

● Μένιος Κουτσόγιωργας. Εμβληματική προσωπικότητα ο μακαρίτης. Το στιλ του θύμιζε ποίημα του Χέντερλιν και πορτογαλέζικο τραγούδι φάντο. Μέσα στην ευγένεια και στον ρομαντισμό.

● Ακης Τσοχατζόπουλος. Με χολιγουντιανή πατίνα και ντερβίσικο σκυρόδεμα τούτη η αλησμόνητη περσόνα της ανάπτυξης και των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

● Θεόδωρος Τσουκάτος. Ολοζώντανος κι ακμαίος. Χέρια από ατσάλι. Μόνο εκείνος μπόραγε να κουβαλήσει βαλιτσούλα με μετρητούλι της Siemens στα ταμεία του κόμματος για να αγωνιστούν όλοι μαζί για την οικοδόμηση του σοσιαλισμού στην Ελλάδα.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα