Ηρεμολόγιο Τετάρτης 31/07/2024

● Λίγοι καλλιτέχνες παγκοσμίως έχουν τα κότσια να υψώσουν ανάστημα όσο χρειάζεται για να τα βάλουν με τις «ιερές αγελάδες» του συστήματος.

● Ενας από αυτούς είναι ο Morrissey, τον οποίο πρωτογνωρίσαμε ως τραγουδιστή του βρετανικού συγκροτήματος Smiths. Σε συναυλία που έδωσε στο Λας Βέγκας, ο Morrissey ερμήνευσε το τραγούδι «The World Is Full of Crashing Bores» (ο κόσμος είναι γεμάτος με απίθανα βαρετούς τύπους).

● Στο σημείο του τραγουδιού όπου αναφέρονται οι στίχοι «educated criminals work within the law» (μορφωμένοι εγκληματίες εργάζονται εντός του νόμου), στη γιγαντοοθόνη πάνω στη σκηνή προβάλλονταν τα πρόσωπα του Κλάους Σβαμπ (ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ), του Μπιλ Γκέιτς της Microsoft και του Αμερικανού λοιμωξιολόγου Αντονι Φάουτσι, ο οποίος βοήθησε πολύ την εξουσία να αλυσοδέσει τον κοσμάκη και να τον εμβολιάσει με το στανιό την περίοδο του κορονοϊού (εικόνες κεντρική, πάνω και κάτω).

● Το μόνο που μπορεί να πει κανείς στον εξαιρετικό καλλιτέχνη Morrissey είναι ένα μεγάλο μπράβο. Επίσης, άπαντες μπορούμε να τον τιμήσουμε ακούγοντας ξανά τα τραγούδια του (από τους Smiths και τους Nosebleeds μέχρι αυτά της σόλο καριέρας του), πηγαίνοντας σε κάποια από τις συναυλίες του και διαβάζοντας τα βιβλία που έχει γράψει.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα