Ηρεμολόγιο Τρίτης 30/07/2024

● Χάρης Δούκας. Δημαρχεύει εις τα Αθήνας και δεσμεύεται να συνδυάσει αρχηγία ΠΑΣΟΚ (αν του τη δώσουν οι… σύντροφοι) με τα καθήκοντα του δημάρχου. Κι αυτό το κάνει τη στιγμή που τα έχει ήδη θαλασσώσει στον δήμο!

● Eνα από τα πολλά «μαγικά» που έχει εγγράψει στο παθητικό της η δημαρχάρα το… κατόρθωσε το Σάββατο. Για πρώτη φορά, ο Δήμος Αθηναίων (δηλαδή, ο Χάρης Δούκας) δεν έστειλε την μπάντα του δήμου στη γιορτή του ιερού ναού και τη λιτάνευση της εικόνας του αγίου Παντελεήμονος στο κέντρο της Αθήνας.

● Με τα χίλια ζόρια κατόρθωσαν οι αγανακτισμένοι ιερείς να φέρουν στον ιερό ναό την μπάντα του Δήμου της Καλλιθέας! Η δημαρχία Δούκα, καθώς φαίνεται, θα περάσει στην Ιστορία – αλλά όχι για λόγους που θα αρέσουν στον φιλόδοξο δήμαρχο.

● O Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, που έγινε πανελληνίως γνωστός ως ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Αλλος Ανθρωπος», είναι πλέον υποχρεωμένος από τη Δικαιοσύνη να εξηγήσει τα πεπραγμένα του στα δικαστήρια. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος. Κατηγορίες έχουν απαγγελθεί και στη μητέρα του και στον γαμπρό του.

● Οι βαριές κατηγορίες, ομολογουμένως, αιφνιδίασαν αρκετούς απ’ όσους είχαν πειστεί απ’ όσα έλεγαν οι δικηγόροι του, που εκτιμούσαν, σε διάφορες τηλεοπτικές συνεντεύξεις τους, ότι στη χειροτέρα των περιπτώσεων θα κατηγορείτο για φορολογικές παραβάσεις.

● Η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος είναι κατά τι βαρύτερες κατηγορίες από μια φορολογική… παράβαση.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα