Ηρεμολόγιο Παρασκευής 28/06/2024

● Βάλτε, μπρε χαϊβάνια, μπρε αδιόρθωτοι γκιαούρηδες, να δείτε Παυλόπουλο και Οικονόμου στον Σκάι, να καταλάβετε τι σόι γίγαντας είναι ο πολυχρονεμένος μας σουλτάνος, που «κεντάει τη λεπτομέρεια» και είναι «μεγάλος ηγέτης», όπως δηλώνει χαρωπά ο Οικονόμου.

● Δείτε, μπρε ταρνανάδες, τι συμβαίνει σε μια χώρα «άμα ο πολιτικός είναι μεγάλος παίκτης», όπως παραδέχθηκε μεγάθυμα ο Ακης Παυλόπουλος.

● Τα στήθια μας γιόμισαν συναισθήματα χαράς και περηφάνιας, παρακολουθώντας στον Σκάι ένα ρεπορτάζ για το πόσο έξυπνος και γίγας είναι ο Ερντογάν που θαύμασε τα νύχια της δημοσιογράφου Ρουγιά Ακούς και έκανε λογοπαίγνιο με το όνομά της.

● Ρουγιά (γράφεται rüya) στα τουρκικά σημαίνει όνειρο. Είδε ο Ερντογάν τα παρδαλά νύχια της Ρουγιά Ακούς και είπε «όνειρο ζω». Και μια που το είπε ο αρχηγός του κράτους που καμαρώνει για τις γενοκτονίες που έχει διαπράξει μια που έλιωσαν από λατρεία οι δημοσιογράφοι και άρχισαν τα σπατουλαρίσματα στον νεοσουλτάνο.

● Κι εσύ αναρωτιέσαι. Τόσο χαριτωμένος τους φαίνεται ο τύπος που διεκδικεί γην και ύδωρ από την Ελλάδα; Τόσο συμπαθητικός αυτός που έκανε τζαμί την Αγια-Σοφιά και δηλώνει κάθε τόσο ότι θα μας πετάξει στη θάλασσα και θα έρθει νύχτα; Τέτοια σερμπέτια στάζει το στόμα ελληνοφώνων δημοσιογράφων για τύπο σαν τον Ερντογάν που έχει χώσει στο γκιζντάνι τόσους συναδέλφους τους;

● Είναι στ’ αλήθεια θλιβερό το θέαμα. Κι ακόμα πιο θλιβερό είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που τους παρακολουθούν…

● Η Ρουγιά Ακούς είχε παρδαλά νύχια και την κόρταρε ο Ερντογάν κι εμείς τσουτσουριάσαμε από τη συγκίνηση. Ραγιά, ακούς;

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα