Ηρεμολόγιο Παρασκευής 21/06/2024

● Η υπόθεση Λύτρα, πέρα από τα προφανή, έγινε αφορμή για να συγκινηθεί το πανελλήνιο μ’ ένα άγνωστο μέχρι σήμερα δράμα, το οποίο βίωσε η τηλεπαρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη.

● Προσπαθώντας να εξομαλύνει κάποιες αρνητικές εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν για τη στάση της απέναντι στον μποξέρ δικηγόρο (λόγω της παρλάτας της για την καριέρα του που «καταστρέφεται»), μας αφηγήθηκε τα φοιτητικά της χρόνια, που δεν είχε να φάει χάμπουργκερ και τσίζμπεργκερ.

● Αναμενόμενο ήτο να κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο σατιρικά εικαστικά που αφορούν αυτήν την… τραγωδία. Στο πρώτο απ’ αυτά βλέπουμε τον ηθοποιό Σάμιουελ Τζάκσον να καταβροχθίζει χάμπουργκερ στην ταινία «Pulp Fiction». Στο δεύτερο τη βλέπουμε με τον Βασιλάκη Καΐλα και στο τρίτο τη στιγμή που θρηνεί για τη θρυλική φαστφουντάδικη αλυσίδα Wendy’s που έκλεισε τα καταστήματά της στην Αθήνα.

π

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα