Ηρεμολόγιο Τρίτης 18/06/2024

● Η υπόθεση που απασχολεί το πανελλήνιο είναι εκείνη που δεν φαίνεται να έχει συγκινήσει ιδιαίτερα τους μητούδες: Ο λόγος γίνεται για τον δικηγόρο που έκανε νταούλι στο ξύλο τη γυναίκα του.

● Κατάγματα στη μύτη, ξεριζωμένα μαλλιά, κατάγματα στα δάχτυλα, βουλωμένα μάτια από το μπουνίδι δεν έχουν ούτε οι μποξέρ έπειτα από αγώνα. Κι έπεσε τόσο άγριο ξύλο από τον σύζυγο στη σύζυγο και τον άφησαν να κυκλοφορεί ελεύθερος! Τι να πει κανείς…

● Ούτε οι τουρίστες δεν πίστευαν ότι θα προφυλακιστεί. Απαντες οι ενοικούντες στον πλανήτη Γη γνωρίζουν τι σημαίνει ελληνική Δικαιοσύνη.

● Πάντως, το μήνυμα που περνούν στον λαό τέτοιου είδους αποφάσεις είναι εξαιρετικά δυσάρεστο και υπονομεύει όποια εμπιστοσύνη είχε απομείνει στους πολίτες για τους υπολειτουργούντες θεσμούς.

● Η Θεσσαλία επλήγη από πλημμύρες και τώρα ταλαιπωρείται από επιδρομή σμηνών τεράστιων ιπταμένων κατσαρίδων του είδους Periplaneta americana.

● Αυτές είναι και… ψωμωμένες στο μέγεθος και ιπτάμενες και τρέχουν σαν βολίδες! Οι δέκα πληγές του Φαραώ επί Κούλεως θα γίνουν 12 (και βάλε), ένεκα ΦΠΑ. Η χώρα δεν θέλει εκλογές αλλά κανονικότατο εξορκισμό από πεπειραμένους ιερείς.

● Αν υπήρχε ποντάρισμα σε στοιχηματική εταιρία για το αν πρόκειται να παύσει η κακοδαιμονία επί Μητσοτάκη, το ΟΧΙ θα έδινε απόδοση 1,05 και το ΝΑΙ χιλιαρικάκι για κάθε ευρώ.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα