Ηρεμολόγιο Δευτέρας 17/06/2024

● Το φεστιβάλ ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας, που είναι τόσο επαναστατικό ώστε στηρίζεται από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές επιχειρήσεις και τις κυβερνήσεις Ε.Ε., ΗΠΑ και Κοινοπολιτείας, έχει φέτος ως κεντρικό σύνθημα «Ενας νόμος δεν αρκεί». Καθώς φαίνεται, η αναγνώριση του «γάμου» των ομοφυλοφίλων δεν φάνηκε αρκετή στους διοικητές του πολύχρωμου στρατεύματος, το οποίο προελαύνει στα πεδία των θέσεων εξουσίας και «ενημέρωσης» καθώς και σε εκείνο της οικονομίας. Θέλουν πολύ περισσότερα.

● Και σε αυτή τους την προσπάθεια έχουν πολύτιμους συμμάχους, με πολλά λεφτά και πολλή δύναμη. Οι χορηγοί του Athens Pride αναφέρονται σε ειδική σελίδα του ιστοτόπου της διοργάνωσης: https://athenspride.eu/sponsors/.

● Σε αυτούς ξεχωρίζουν η Vodafone, η Aegean, η Heineken, τα Lidl, το Φεστιβάλ Επιδαύρου, το Εθνικό Θέατρο, το Ιδρυμα Ωνάση, το Ιδρυμα Νιάρχου, η efood, το Bacardi.

● Είναι δικαίωμα των εταιριών (όχι όμως και φορέων που συντηρούνται από τους φορολογουμένους, όπως το Εθνικό Θέατρο) να στηρίζουν με τον παρά τους όποιον τους καπνίσει.

● Είναι, επίσης, δικαίωμα και των πολιτών να αυξήσουν, να μειώσουν, να διπλασιάσουν ή να μηδενίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αγοράζουν από όσες ιδιωτικές επιχειρήσεις στηρίζουν φεστιβάλ όπως το Athens Pride.

● Η αποτελεσματικότερη πολιτική που μπορεί να ασκήσει ο πολίτης είναι το πού δίνει τα χρήματά του.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα