Ηρεμολόγιο Παρασκευής 14/06/2024

● Στον ανασχηματισμό ο Μητσοτάκης να μην ξεχάσει να διατηρήσει στις θέσεις τους:

● Α) Τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Αν του αφαιρέσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενδέχεται να μην ξαναδούμε κλοπή αλυσίδας από τον λαιμό λουόμενης σε ζωντανή σύνδεση! Επίσης, όλοι θα θυμόμαστε ότι επί των ημερών Χρυσοχοΐδη το πιστολίδι των συμμοριών πήγαινε σύννεφο και Ρομά έφτασαν να κλέψουν τον χαλκό από το στέγαστρο σπουδαίου μυκηναϊκού τάφου στην Αρχαία Πελλάνα!

● Β) Τον Αδωνι Γεωργιάδη. Η αντιπολίτευση τον χρειάζεται. Πουλάει το ίδιο παρωχημένο και ανθρωποδιωκτικό προκλητικό υφάκι, νομίζοντας ότι φέρνει ψήφους στο κόμμα!

● Γ) Τον Κωστή Χατζηδάκη. Κι αυτόν τον έχει άμεση και μεγάλη ανάγκη η αντιπολίτευση – ειδικά η εκ δεξιών της Ν.Δ., που αναμένεται να ενισχυθεί κι άλλο. Δεν το λες και λίγο ένας άνθρωπος να γκρεμίζει τις σχέσεις ενός τάχα μου δήθεν «κεντροδεξιού» κόμματος με τις επαγγελματικές τάξεις που παραδοσιακά το στηρίζουν.

● Δ) Τον Δημήτρη Καιρίδη. Τον χρειάζονται όλα τα υπό νομιμοποίηση στελέχη της Χαμάς, του ISIS και των Ταλιμπάν που έχουν βρει στην Ελλάδα τον μήνα που τρέφει τους ένδεκα.

● Ε) Τον Γιώργο Φλωρίδη. Δεν γίνεται να λείπει υπουργός του Κώστα Σημίτη από κυβέρνηση Μητσοτάκη…

● Είναι κι άλλοι οι αναντικατάστατοι στην κυβέρνηση, αλλά δεν τους χωράει εφημερίδα ολάκερη…

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα