Ηρεμολόγιο Πέμπτης 13/06/2024

● Καύσων εχθές, καύσων και σήμερα και ο νους πολλών μαρξιζόντων, κομμουνιζόντων και αριστεριζόντων ημεδαπών έτρεξε μέχρι τον απολεσθέντα σοβιετικό παράδεισο, όπου ο ψυχοπονιάρης σύντροφος γενικός γραμματέας έστελνε τους αντιφρονούντες (στην καλυτέρα των περιπτώσεων) για κρυοθεραπεία στη Σιβηρία. Αν δεν υπήρχαν θέσεις στα γκουλάγκ, τους θεράπευε από πάσα αμφιβολία για το καθεστώς με μία σφαίρα στον σβέρκο (εικόνα κάτω).

● Ο υπέρλαμπρος ελληνικός ήλιος, που σαρώνει με τις πυρφόρες ακτίνες του την επικράτεια, δεν σβήνει ποτέ. Γι’ αυτό και η οικογένεια Μητσοτάκη είναι πεπεισμένη ότι θα την πληρώνουμε (μέσω της υπερφορολόγησής μας) μέχρι να σβήσει ο ήλιος (φωτό κάτω).

● Πολλά σχολεία ήταν κλειστά λόγω καύσωνα, και σήμερα παραμένουν κλειστά πάλι λόγω καύσωνα (άσε που τελειώνει κι η χρονιά και, ουσιαστικά, δεν γίνονται μαθήματα). Κλειστές ήταν και ορισμένες επιχειρήσεις. Οχι, όμως, όλες για τον ίδιο λόγο (φωτό κάτω)…

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα