Ηρεμολόγιο Τετάρτης 12/06/2024

● Ο Κυριάκος Βελόπουλος μίλησε χθες στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και, σ’ ένα ρεσιτάλ σκληρότητας και πολιτικά μη ορθής ρητορικής, αμφισβήτησε το δικαίωμα των νεκρών να παρεμβαίνουν, διά της ψήφου τους, στις εκλογές!

● Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του κόμματος Ελληνική Λύση είπε: «Η ετυμηγορία του λαού είναι σαφής, δεν εμπιστεύεται το πολιτικό προσωπικό, αυτό είναι το πρόβλημα, και όχι οι πολίτες. Δεν έχουμε νομιμοποίηση ουσιαστικά ως πολιτικό σύστημα, όταν ψηφίζει το 50% του πληθυσμού και κάτω, και όταν ψηφίζουν ακόμη 600.000 νεκροί, που είναι στους εκλογικούς καταλόγους».

● Οι δηλώσεις Βελόπουλου είναι -επιεικώς- εξωφρενικές. Και γιατί να μην ψηφίσουν (Κυριάκο Μητσοτάκη, εννοείται) οι 600.000 νεκροί; Γιατί να μην εκπροσωπηθούν στο Κοινοβούλιο οι εκδημήσαντες οπαδοί της «αγίας» οικογενείας;

● Τι είδους διακρίσεις είναι αυτές που ορισμένοι αποπειρώνται να εισαγάγουν στον ελληνικό δημόσιο βίο; Αφού είμεθα πεπεισμένοι ότι υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο, γιατί να μη συνυπολογίζουμε στο εκλογικό σώμα και τις ψυχές που δεν έχουν πλέον ένσαρκο φορέα;

● Και δεν είναι περίεργο που οι νεκροί ψηφίζουν Μητσοτάκη. Η πολιτική που ασκεί ο Κυριάκος πλουτίζει τους πλουτώνιους λειμώνες με μυριάδες ψυχές. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στέλνει διαρκώς «παρέα» στους τεθνεώτες. Δεν πρόκειται να… μείνει ρουθούνι στην έρμη την πατρίδα. Το θανατικό που ‘χει πέσει στην Ελλάδα από την (όντως μαύρη) ώρα που έγινε πρωθυπουργός ο Κυριάκος είναι άνευ προηγουμένου.

● Οπότε, αφού το μητσοτακέικο έχει εδώ και δεκαετίες κολεγιές και νιτερέσα με τον Αδη, λογικό είναι να προτιμάται από τους ενοικούντες εν αυτώ.

● Βοήθειά μας και με τον απήγανο….

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα