Ηρεμολόγιο Πέμπτης 06/06/2024

● Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σπαθί και δεν πρέπει να υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για το πόσο τίμια έχουν αποκτηθεί τα λίγα περιουσιακά στοιχεία που έχει.

● Κι είναι λίγα -ή τουλάχιστον λιγότερα από όσα είχε πριν από καιρό-, διότι, όπως αποκάλυψε στον Σκάι, στην εκπομπή του Βασίλη Χιώτη και του Νότη Παπαδόπουλου (βλ. φωτό 1), έχει αναγκαστεί να πουλήσει περιουσιακά στοιχεία για να ζήσει τα παιδάκια του και να τα σπουδάσει.

● Αχ, βρε καταραμένη φτώχεια και μοίρα δολερή, άστε τον πρωθυπουργό μας ήσυχο να φάει ένα κομμάτι γλυκό ψωμί και μην τον παιδεύετε άλλο.

● Α, και τώρα που το θυμηθήκαμε. Η φτώχεια και η μοίρα να αφήσουν ήσυχο και τον φίλο του πρωθυπουργού, τον Μιχάλη Χριστοφοράκο (βλ. φωτό 2), που αναγκάστηκε να πάει στα ξένα, διότι εδώ τον συκοφαντούσαμε και λέγαμε ότι τάχα μου δήθεν λάδωνε πολιτικούς για να παίρνει δουλειές η εταιρία στην οποία έβγαζε το πεντακάθαρο μεροκάματό του, η Siemens με τ’ όνομα.

● Πάντως, για να τελειώνουμε με τις αθλιότητες που αφορούν τα ψωρολεφτά και τα τιποτένια ακινητούλια που διαθέτουν ο Κυριάκος και η λαμπρή οικογένειά του, να ευχηθούμε να μην αναγκάστηκε να πουλήσει και το οικόπεδο στην Τήνο, το οποίο γειτονεύει με εκείνο του (πρώην ή νυν, άραγε;) κολλητού του Μιχάλη Χριστοφοράκου.

● Πρέπει να έχει σχέσεις, ιδιοκτησιακές, ένα κομμάτι γης στην Τήνο ο πρωθυπουργός για να πηγαίνει στην Παναγία να προσεύχεται, να τον τραβούν φωτογραφίες οι φωτογράφοι του και να λέμε όλοι εμείς οι φανατικοί ψηφοφόροι του «μα πόσο αφάνταστα ευσεβής είναι ο μπαγάσας».
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα