Ηρεμολόγιο Δευτέρας 03/06/2024

  • Η διακαναλική του Μητσοτάκη έβγαλε πολλές ειδήσεις, την εξής μία: όσο μιλάει εκτίθεται. Ενα από τα πολλά παραδείγματα είναι όσα είπε για την περιουσία του Στέφανου Κασσελάκη. Εγραψε το newsbreak.gr: «Ο πρωθυπουργός αναρωτήθηκε για τον Κασσελάκη “πώς ένας αρχηγός έχει δημιουργήσει την περιουσία είναι κάτι που ενδιαφέρει τους πολίτες”!
  • »Πολύ σωστά οι πολίτες ενδιαφέρονται για το πώς ένας αρχηγός έχει αποκτήσει την περιουσία του, αλλά, απ’ ό,τι φαίνεται, ξεχνάει ότι ο ίδιος έχει γίνει ζάπλουτος ως βουλευτής… Η οικογένεια Μητσοτάκη χρόνια τώρα τρώει με χρυσά κουτάλια, καθώς έχει δημιουργήσει μια σχεδόν αμύθητη περιουσία, την ώρα που οι πολίτες αγκομαχούν για να τα βγάλουν πέρα με την ακρίβεια που μαστίζει τη χώρα μας!»
  • Πάντως, το γεγονός ότι οι Μητσοτάκηδες έχουν αμύθητη περιουσία και πρέπει να εξηγήσουν στον λαό πώς δημιουργήθηκε (μια και δεν είναι βιομήχανοι ή εφοπλιστές ή ιδιοκτήτες αδαμαντωρυχείων και πετρελαιοπηγών) δεν σημαίνει ότι ο Κασσελάκης μπορεί να μη γνωστοποιεί το «πόθεν έσχες» του. Δεν μπορεί να χρησιμοποιεί ως δικαιολογία τους… Μητσοτάκηδες κάποιος που ευαγγελίζεται τη διαφάνεια και το «νέο» στην πολιτική ζωή του τόπου. 

  • Η εκδήλωση της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών έγινε στον χώρο της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά. Είναι δύσκολο να πιστέψεις την είδηση, αλλά είναι αληθινή. Από πότε αυτοί οι ιεροί χώροι, οι οποίοι βρίσκονται στην καρδιά του συστήματος της εθνικής ασφαλείας, διατίθενται για εκδηλώσεις; Κι είναι θέμα χρημάτων η διάθεσή τους; Αν ζητούσαν τον χώρο της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων οι Ελληνες αρτοποιοί, αγρότες, ασφαλιστές ή σουβλατζήδες, θα παραχωρείτο αυτός ο χώρος;

π

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα