Με μέλι και Βαγγέλη!

Η σεζόν των καρπουζιών ξεκίνησε και η πασοκάρα (που μας βγήκε ντιπ μάπα) εκλέγει κόσμο και ντουνιά για το συνέδριό της, που δεν θα γίνει σε ασανσέρ!

Στη μεγάλη φωτογραφία βλέπουμε τον εμπνευστή του χαρατσιού ακινήτων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Κάτι βαστάει στο χέρι και δεν είναι τυρόπιτα. Σαν σελίδα μοιάζει. Μήπως είναι λαδόκολλα από σουβλάκι που μόλις καταναλώθηκε; Ενώπιον του ηγετίσκου ένα θρανίο. Θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος δεκαπενταμελούς; Αριστερά του και πίσω, η επιγραφή αναφέρει «Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης». Μήπως ψάχνει παιδιά με νηπιώδη λογική, για να τα πείσει ότι είναι χρήσιμος «στην πατρίδα»; Τι κάνει επιτέλους ο Βαγγέλης; Ψηφίζει! Το απόκομμά του θα κάνει συνέδριο. Υπάρχουν αμετανόητοι που θέλουν να συμμετέχουν. Η «δημοκρατία» ανέφερε: «Τους 2.000 συνέδρους του 10ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, που θα διεξαχθεί στις 5, 6 και 7 Ιουνίου, εξέλεξαν χθες τα μέλη του ΠΑΣΟΚ. Η εκλογή των συνέδρων πραγματοποιήθηκε σε 335 εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, με τον συνολικό αριθμό των ηλεκτρονικά εγγεγραμμένων στο μητρώο του Κινήματος να ανέρχεται στους 27.495 και θα εκλεγούν 2.000 σύνεδροι».

Εύλογο είναι να αναρωτηθεί κάποιος πώς είναι δυνατόν να έχουν απομείνει τόσοι πασοκτζήδες στην Ελλάδα έπειτα από έναν τέτοιων διαστάσεων Αρμαγεδδώνα που προκάλεσαν οι εκάστοτε ηγεσίες του Κινήματος.

Ράιχσταγκ

Το καλύτερο, όμως, δεν είναι αυτό, αλλά η δήλωση του ανδρός πριν ψηφίσει. Είναι πεπεισμένος ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μικρύνει στο όνομα του εθνικού συμφέροντος. Δηλαδή, θυσιάστηκε για την πατρίδα! Κάτι σαν την Ιφιγένεια στο πιο χοιρινό της. Συγκεκριμένα, ο απέραντος Βαγγέλης είπε τα εξής: «Το ΠΑΣΟΚ είναι μικρό. Εχει μικρύνει επειδή κατέβαλε τεράστιο κόστος για τη διαχείριση της κρίσης. Εχει μικρύνει στο όνομα του εθνικού συμφέροντος. Η εισφορά μας θα αποτιμηθεί ιστορικά».

Ας ρωτήσει κάποιος τον Βαγγέλη αν στο ΠΑΣΟΚ που μίκρυνε για την πατρίδα περιλαμβάνονται ο Ακης, ο Τσουκάτος, ο Μαντέλης, ο Σμπώκος και άλλοι επιφανείς σοσιαλιστές που πασπάλισαν με άχνη κοινωνικής δικαιοσύνης και σοσιαλιστικού μετασχηματισμού τα κόλλυβα της οικονομίας μας. Η ιστορική αποτίμηση, κυρ Βαγγέλη μας, θα είναι θετική για την πασοκάρα αν την Ιστορία τη γράψεις εσύ ο ίδιος ή συγγενικά πρόσωπα του ΓΑΠ που θα ξέρουν ελληνικά.


Σε αυτήν την περίπτωση προτείνεται για εξώφυλλο του πονήματος η μικρή φωτογραφία που κάνει θραύση στο διαδίκτυο και δείχνει στρατιώτες να τοποθετούν την κομματική παντιέρα στο Ράιχσταγκ.

Παναγιώτης Λιάκος

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img
spot_img
spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα

spot_img