Καθηγητής Θρησκευτικών ασελγούσε σε 15χρονη μαθήτριά του!

Το θύμα αποκάλυψε ότι διατηρούσε σχέση με τον 57χρονο από τα τέλη Ιανουαρίου

«Παγωμένη» παρακολουθεί η τοπική κοινωνία της Λάρισας τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως για έναν 57χρονο καθηγητή Θρησκευτικών ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου, καθώς φέρεται ότι προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος μιας 15χρονης μαθήτριάς του! Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται στις 20 Μαρτίου, όταν η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στην ψυχολόγο του σχολείου κάποιες λεπτομέρειες για την ανάρμοστη σχέση που είχε αναπτύξει με τον καθηγητή της. Λίγες ημέρες αργότερα η διευθύντρια του σχολείου ενημέρωσε εγγράφως τόσο τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας όσο και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας, η οποία διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Στη συνέχεια η ανήλικη εξετάστηκε από διορισμένη πραγματογνώμονα-ψυχολόγο, με ειδικότητα στα παιδιά, στην οποία αποκάλυψε ότι διατηρούσε σχέση με τον καθηγητή Θρησκευτικών από τα τέλη Ιανουαρίου. Πρόσθεσε, δε, ότι από την έναρξη της τρέχουσας σχολικής χρονιάς είχαν αναπτύξει ιδιαιτέρως «φιλική σχέση», που κλιμακωτά οδήγησε σε αγκαλιές και θωπείες! Μάλιστα κάποια στιγμή έφτασαν να ανταλλάσσουν μεταξύ τους γραπτά μηνύματα και να στέλνουν ο ένας στον άλλο γυμνές φωτογραφίες. Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι πως κάποιες από τις σεξουαλικές πράξεις έλαβαν χώρα μέσα στο σχολείο και μάλιστα κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου!

Πειστήρια

Υστερα από αυτό αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του καθηγητή, όπου, παρουσία αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών, πραγματοποίησαν έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας κατασχέθηκαν διάφορα πειστήρια. Παράλληλα, διενεργήθηκε έρευνα στο γραφείο του σάτυρου εκπαιδευτικού, στην αίθουσα καθηγητών εντός του λυκείου όπου δίδασκε, αλλά δεν βρέθηκε κάτι που να σχετίζεται με την υπόθεση. Το κινητό τηλέφωνο και ο φορητός υπολογιστής της 15χρονης, η οποία αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, εστάλησαν για εξέταση στο Τμήμα Εργαστηρίων της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, ενώ ο καθηγητής τέθηκε σε αργία από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Λάρισας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img
spot_img
spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα

spot_img