Λέσβος: Συγγενής ο ένας από τους δύο βιαστές της 13χρονης

Ανατριχιαστικά νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως γύρω από τη σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού

Οσο περνούν οι μέρες και ξεδιπλώνεται το κουβάρι της φρίκης γύρω από τη σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος της 13χρονης μαθήτριας από τη Μυτιλήνη, ολοένα περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στο φως για τους δύο φερόμενους ως βιαστές του μικρού κοριτσιού. Αδιανόητη τροπή στη φρικώδη υπόθεση έδωσε ο δικηγόρος ενός εξ αυτών, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο 21χρονος εντολέας του είναι… εξάδελφος της ανήλικης!

Οπως τόνισε ακόμα ο Παναγιώτης Κουφέλος, το βίντεο της φρίκης, το οποίο οι δύο νεαροί φέρεται ότι ανέβασαν σε γκρουπ δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης για να διαπομπεύσουν το θύμα τους, δεν αποδεικνύει πως ο πελάτης του συμμετείχε στον βιασμό της 13χρονης. «Ηταν πολύ εύκολος στόχος, υπάρχει και συγγενική σχέση του εντολέα μου με την οικογένεια, είναι δεύτερα ξαδέλφια» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος του 21χρονου. Παρ’ όλα αυτά, η κατάθεση της ανήλικης, η οποία είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας, «καίει» τον ξάδελφό της, που καταγγέλλεται ότι την έπεισε να τον ακολουθήσει στο αυτοκίνητο για να πάνε δήθεν μια βόλτα με τον 22χρονο συγκατηγορούμενό του, και στη συνέχεια την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία όπου τη βίασαν!

«Εγώ του είπα ότι δεν θέλω να κάνω κάτι μαζί του και τότε αυτός άρχισε να με βρίζει και άλλα. Και άρχισε να με χτυπάει με τα χέρια του στη μέση, γιατί δεν ήθελα να συνεχίσει. Εγώ φώναζα, τσίριζα, έκλαιγα και έλεγα στον οδηγό να σταματήσει, κι αυτός έπειτα από λίγο σταμάτησε το αυτοκίνητο σε απόμερο μέρος» φέρεται ότι κατέθεσε η μικρή μαθήτρια για όσα φρικιαστικά βίωσε στα χέρια του συγγενή της και του φίλου του στα τέλη του περασμένου Αυγούστου.

«Ντρεπόμουν να μιλήσω»

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε η ίδια στους αστυνομικούς, οι βιαστές της πλήγωσαν τόσο το σώμα της όσο και την ψυχή της: «Πήγα στο σπίτι της μητέρας μου και διαπίστωσα ότι είχα σημάδια από παλάμες στους ώμους μου και στα πόδια μου από τα χτυπήματα. Τα ρούχα μου και το εσώρουχό μου είχαν αίματα και τα έπλυνα την ίδια μέρα. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου λόγω όλων αυτών που έγιναν. Ηθελα να τα πω σε κάποιον, αλλά ντρεπόμουν» είπε το μικρό κορίτσι. Παρότι είναι ψυχολογικό ράκος, βρήκε το σθένος να δώσει συμπληρωματική κατάθεση παρουσία ψυχολόγου, αποκαλύπτοντας πως ένας τρίτος άνδρας, ηλικίας 25 ετών, τη βίασε, ενώ δέχτηκε «ερωτικές προτάσεις» από έναν 64χρονο, ο οποίος αρνήθηκε από την πλευρά του ότι της έκανε ασελγείς προτάσεις.

«Το κορίτσι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά, όπως είναι και αυτονόητο. Δεν είναι ευχάριστα όλα αυτά που αναγκάζεται να κάνει και να πει. Βρήκε τη δύναμη και επανήλθε με μία συμπληρωματική κατάθεση. Ονομάτισε άλλους δύο που έκαναν αποτρόπαια σε βάρος της και επιβεβαίωσε την κατηγορία εναντίον των δύο ενηλίκων νέων παιδιών» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας του παιδιού Δημοσθένης Χατζηγιάννης. Μετά τη συμπληρωματική κατάθεση του κοριτσιού, ο 21χρονος και ο 22χρονος παραπέμφθηκαν στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν μεθαύριο. «Εμείς έχουμε πει εξαρχής ότι δεν έχουμε καμία σχέση με τα καταγγελλόμενα. Αυτό που επιζητούμε είναι να βρεθεί το βίντεο, το οποίο ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα ότι υπάρχει, ώστε να αποδειχθεί όλη η αλήθεια και ότι δεν υπάρχει καμία συμμετοχή» φέρεται ότι υποστηρίζουν και οι δύο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα