Μητέρα 14χρονης: «Είναι ψέματα οι βιασμοί»!

Λέσβος: Ανατριχιαστικές οι περιγραφές της ανήλικης για τη σεξουαλική κακοποίηση, αρνούνται τις καταγγελίες οι δύο νεαροί, τη διαψεύδει η μάνα της

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τον βιασμό της από δύο νεαρούς, 21 και 22 ετών, περιγράφει το 14χρονο κορίτσι από τη Λέσβο, αν και η μητέρα της αμφισβητεί την καταγγελία της, υποστηρίζοντας πως «πήγαινε με τη θέλησή της». Το κορίτσι πήγε στις 12 Οκτωβρίου μαζί με τον πατέρα της στο αστυνομικό τμήμα του νησιού προκειμένου να καταγγείλει τους δύο νεαρούς, τον έναν από τους οποίους είχε γνωρίσει διαδικτυακά μέσω Instagram.

«Μετά από κάποια μηνύματα με έπεισε και του είπα ότι θέλω να πάμε βόλτα. Μετά από λίγο ήρθε με έναν φίλο του, τον οποίο ξέρω ως … (σ.σ.: ο δεύτερος νεαρός) με το αυτοκίνητό του… και με πήραν για βόλτα από σημείο που δεν υπήρχε κάποιος άλλος εκεί κοντά στην περιοχή» περιγράφει η 14χρονη στην κατάθεσή της. «Κάποια στιγμή, και αφού κάναμε βόλτα για αρκετή ώρα και ενώ το αυτοκίνητο κινούνταν ακόμη, ήρθε ο … πίσω και άρχισε να με φιλάει και να με χαϊδεύει σε όλο μου το σώμα κάτω από τα ρούχα. Εγώ του είπα ότι δεν θέλω να κάνω κάτι μαζί του και τότε αυτός άρχισε να με βρίζει με τις λέξεις “Σκύλα, π##να” και άλλα, ενώ άρχισε να με χτυπάει με τα χέρια του στη μέση γιατί δεν ήθελα να συνεχίσει. Εγώ φώναζα, τσίριζα, έκλαιγα και έλεγα στον οδηγό να σταματήσει και αυτός μετά από λίγο και αφού είχαμε φτάσει στην περιοχή (σ.σ.: αναφέρεται η περιοχή) σταμάτησε το αυτοκίνητο σε απόμερο μέρος. Εριξε τα μπροστινά καθίσματα και ήρθε και αυτός πίσω» διηγείται η ανήλικη για τη σεξουαλική κακοποίησή της από τους δύο νεαρούς που της κρατούσαν τα χέρια και τα πόδια ενώ τη χτυπούσαν.

Οπως ανέφερε η 14χρονη, η μόνη που έμαθε όσα έγιναν είναι μια φίλη της, η οποία τη συμβούλευσε να το πει στους γονείς της. Εκείνη όμως δεν το έκανε, καθώς ντρεπόταν. Η συνεύρεσή της με τους δύο νεαρούς αποκαλύφθηκε στις 8 Οκτωβρίου, όταν την κάλεσε η μητέρα της στο τηλέφωνο και της είπε ότι έμαθε ότι κυκλοφορεί ένα βίντεο με εκείνη και δύο άντρες. Μετά την αποκάλυψη του βίντεο η κοπέλα κατήγγειλε τους δύο δράστες στην Αστυνομία, ενώ έβαλε στο… κάδρο ακόμα δύο άτομα, έναν 22χρονο στρατιωτικό και έναν 60χρονο, για ασελγείς προτάσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο νεαροί τους οποίους καταγγέλλει ότι τη βίασαν αρνούνται τις σε βάρος τους κατηγορίες, ζητώντας να ανοιχθούν τα κινητά τους τηλέφωνα και να κληθούν συγκεκριμένοι μάρτυρες.

Την καταγγελία της 14χρονης για σεξουαλική της κακοποίηση διαψεύδει και η μητέρα της. «Δεν είναι βιασμοί αυτά. Η μικρή μας έχει παραδεχτεί ότι έχει πάει με τη θέλησή της. Από ό,τι μας έχει πει εμάς τους γονείς της, έχει πει 3-4 αγόρια. Πιστεύω ότι δεν είναι βιασμοί. Με τίποτα. Μου είπε η μικρή ότι δεν την πήρε κανένας με το ζόρι» δήλωσε χθες η μητέρα της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα