«Κυνηγοί» παγιδεύουν παιδόφιλους στο διαδίκτυο

Νεαροί φτιάχνουν ψεύτικα προφίλ ανηλίκων, συναντούν τους παιδεραστές και τους ξυλοκοπούν! Ισχυρίζονται ότι έπιασαν αρχιφύλακα από την Κρήτη

Νεαροί, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται «κυνηγοί παιδόφιλων», δημιουργούν ψεύτικα προφίλ ανήλικων κοριτσιών στο διαδίκτυο και στήνουν παγίδες σε άνδρες που κλείνουν ερωτικά ραντεβού μαζί τους, όπως ακριβώς συμβαίνει εδώ και καιρό σε χώρες της δυτικής Ευρώπης. Στο κυνήγι παιδόφιλων, που έφτασε και στη χώρα μας πλέον, αφού παγιδευτεί ο στόχος μέσα από chat rooms και κοινωνικά δίκτυα οδηγείται σε προκαθορισμένο ραντεβού. Εκεί όμως, αντί για το ανήλικο, περιμένουν τον παιδόφιλο οι «κυνηγοί» και τον ξυλοφορτώνουν.

Σύμφωνα με τους ίδιους, τελευταίο «θύμα» τους ήταν ένας αστυνομικός απ’ την Κρήτη που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ, και μάλιστα -όπως επιμένουν οι ίδιοι- αρχιφύλακας. Ωστόσο, δεν έχει μέχρι τώρα καταστεί δυνατό να εντοπιστεί, καθώς ο ίδιος δεν έχει εμφανιστεί στις Αρχές ή σε νοσοκομείο ως «τραυματίας», αλλά και γιατί τα μέλη της κλειστής ομάδας αποφεύγουν να αποταθούν στην Αστυνομία για να μην κατηγορηθούν για «αυτοδικία», όπως συνέβη με την περίπτωση Κοψιάλη… Το βίντεο, πάντως, μετά τον θόρυβο δεν εμφανίζεται στο TikTok, στη «δηλωμένη» διεύθυνση @PEDOHUNTGREECE. Ο άνδρας στις εικόνες δέχεται τα χτυπήματα από τους νεαρούς με τα full face που τον κατηγορούν ότι έκλεισε ερωτικό ραντεβού με ένα κορίτσι μόλις 15 ετών, ενώ εκείνος είναι 42!

-Αν ήθελες να γ@@@@@@@, ρε μ@@@@@, στην ηλικία σου πρέπει να πας σε 15χρονη;

-Δεν έκανα τίποτα.

-Θα σε πάρει ο διάολος!

Απ’ το ξύλο ο άνδρας προχωρεί ημίγυμνος στον δρόμο με βερμούδα, προσπαθώντας να απομακρυνθεί από την ομάδα που τον χτυπά με γροθιές και κλοτσιές. Αλλος τον καταγράφει με το κινητό του, άλλος τον βρίζει κι άλλος τον χτυπά. Οι σκηνές εκτυλίχτηκαν τον Αύγουστο σε γειτονιά της Αθήνας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νεαροί «παγίδευσαν» τον… αρχιφύλακα από την Κρήτη μέσω ψεύτικου προφίλ υποτιθέμενης ανήλικης. Μάλιστα, έχουν αφήσει να διαρρεύσει φωτογραφία στο διαδίκτυο, όπως και ορισμένα μηνύματα.

ΑΝΔΡΑΣ: «Κρήτη και μένω Αθήνα».

ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΗΛΙΚΗΣ: «Τέλεια. Πειράζει που είμαι 15;»

ΑΝΔΡΑΣ: «Οχι».

ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΗΛΙΚΗΣ: «Πόσο είσαι;»

ΑΝΔΡΑΣ: «42».

ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΗΛΙΚΗΣ: «Τέλεια… Μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι».

ΑΝΔΡΑΣ: «Εχεις πάει;»

ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΗΛΙΚΗΣ: «Οχι».

ΑΝΔΡΑΣ: «Ωραία… Δεν είσαι παρθένα;»

Ανάμεσα στους «κυνηγούς» που έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στο βίντεο του λιντσαρίσματος βρίσκονται αρκετοί ανήλικοι. Η ομάδα επικοινωνεί μέσω Telegram, και εκεί γίνονται και τα καλέσματα, μέσω κλειστής ομάδας. «Τα παιδιά ξεκινάνε από 15, 16 και φτάνουν μέχρι 20. Φτιάχνουν στο Instagram και το facebook προφίλ, υποδύονται μια 15χρονη κοπέλα με ψεύτικες φωτογραφίες από μια εφαρμογή που δεν θέλω να πω και κανονίζουν ραντεβού σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Είναι πάντα νύχτα» λέει πρώην μέλος κλειστής ομάδας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση του φερόμενου ως παιδόφιλου αστυνομικού έχουν στην κατοχή τους και το συγκεκριμένο βίντεο και αναζητούν τα άτομα για να τους πάρουν κατάθεση.

Η ομάδα φέρεται ότι δραστηριοποιείται περίπου 7 με 8 μήνες, ενώ έχουν ανέβει τουλάχιστον τέσσερα βίντεο με «δράσεις», όπως τις αποκαλούν. Οταν συζητούν με κάποιον φερόμενο ως παιδόφιλο κάνουν πράξη όλα όσα τους ζητάει, δηλαδή του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες χρησιμοποιώντας ειδική εφαρμογή και, όταν κλείνουν το ραντεβού, στην αρχή κάθονται σε απόσταση ασφαλείας για να δουν αν έχει πάνω του μαχαίρι ή όπλο. Ανάλογες ομάδες υπάρχουν και σε άλλα κράτη.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα