Σε διαθεσιμότητα ο σάτυρος καθηγητής

Σάμος: Ο 46χρονος έστελνε χυδαία μηνύματα σε 13χρονους μαθητές και τους ζητούσε να τους συναντήσει

Αποτροπιασμό και οργή προκαλούν τα χυδαία μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου που φέρεται ότι έστελνε ένας 46χρονος καθηγητής σε δύο 13χρονους μαθητές του σε σχολείο της Σάμου, στην προσπάθειά του να τους πείσει να τον συναντήσουν σε ερημικές τοποθεσίες.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν τα νεαρά αγόρια και οι μητέρες τους, ο σάτυρος εκπαιδευτικός έστειλε μηνύματα με τα οποία παρακινούσε τα παιδιά να τραβήξουν φωτογραφία τα… πόδια τους για να τα θαυμάσει! «Τους έλεγε: “Παιχταράδες, όταν πάτε να παίξετε μπάλα στείλτε μου φωτογραφία να σας θαυμάσω”. Οπως προχωρούσαν, έστειλαν μια φωτογραφία τα πόδια τους και τους απάντησε: “Τι μου κάνετε τώρα, τρελαίνομαι για πόδια, με χτυπάτε με τα πόδια σας στο αδύνατο σημείο μου”» ανέφεραν, μεταξύ άλλων, οι καταγγέλλοντες.

Ολα ξεκίνησαν στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, όταν ο 46χρονος προσέγγισε τα δύο παιδιά, που δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι οι προθέσεις του καθηγητή τους ήταν κάθε άλλο παρά αγνές, και άρχισε να τα «βομβαρδίζει» με «πονηρά» μηνύματα. «Εκανε σχόλια με απρεπείς εκφράσεις, όπως “έχεις και τέλειους κοιλιακούς, respect”, “φτιάχνω πολύ καλό σούσι, αλλά αυτό θα το συζητήσουμε όταν θα πας στο σπίτι” ή “έχεις τέλεια μαλλιά για ανακάτεμα”. Τα πόδια κλασικά… “Τρελαίνομαι για πόδια, μ’ αρέσουν τα πόδια, μου πατάτε τα κουμπιά μου, μου πατάτε τα ευαίσθητα σημεία μου” έγραφε», όπως περιέγραψαν τα 13χρονα αγόρια. Το ένα εξ αυτών, μάλιστα, κατήγγειλε ότι ο καθηγητής του τού είχε στείλει γυμνή φωτογραφία ενός άνδρα, την οποία έκανε screenshot και προώθησε στη μητέρα του!

«Τους είχε κάνει δύο προτάσεις, μία σε ένα εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο, με πρόσχημα να τα γνωρίσει… Τα παιδιά δεν πήγαν» επεσήμαναν οι μητέρες των δυο αγοριών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 46χρονος εκπαιδευτικός, ο οποίος διαθέτει σχολή χορού κοντά στο διπλανό σχολείο από αυτό όπου φοιτούν τα δύο αγόρια, έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων κάτω των 15 ετών μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή. «Το μόνο μεμπτό είναι ότι το υλικό το οποίο έστειλε, όπως και δυο τρεις εκφράσεις, είναι σεξιστικού περιεχομένου και αγγίζουν τη σφαίρα των προσωπικών δεδομένων και της ανηλικότητας. Ωστόσο, είναι μια πλημμεληματική, ήσσονος σημασίας παράβαση» δήλωσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου καθηγητή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα